Uyum Komedisi Bitti, Zune'un Önü Açıldı!

Microsoft'un taşınabilir eğlence üssü Zune, artık Windows Vista ile uyumlu!

Zune & Vista Elele

Microsoft'un üstünde çok iddialı planları olduğu taşınabilir medya aygıtı Zune'un bilindiği gibi yine aynı şirketin yeni nesil işletim sistemi Windows Vista ile uyum problemi vardı. Bir çok kişi tarafından anlamsız bulunan bu problem sonunda giderildi ve artık Zune, Vista ile uyumlu.

Microsoft'tan yapılan açıklamaya göre yayınlanan yaklaşık 22 MB'lık güncelleme ile sadece Vista uyumu sağlanmakla kalmamış, aynı zamanda rapor edilen ve edilmeyen bazı hatalar ile yükleme işlemini geliştirme çalışmalarını kapsıyor.

Biz de size bir kaç küçük tavsiyede bulunalım. Öncelikle güncelleştirmeleri mümkün olduğu kadar denetleyin. Zira güncelleştirmeler Zune'daki hataları da kapattığından istenmeyen kesintilerin önüne geçmiş olursunuz. Bu güncelleştirmeleri Zune'unuza yüklerken pil seviyesinin kritik olmamasına, hatta tamamen dolu olmasına özen gösterin. Güncelleme sırasında bitecek bir pil, Zune'unuzun onarılamayan hasarlar almasına neden olabilir. Güncelleme sırasında Zune'unuz yeniden başlayabilir, ekranı kararabilir ya da benzeri olaylar olabilir ki bunlar normaldir. Güncelleme sırasında kesinlikle bağlantı kablosunu çıkarmayın ve Zune'unuzu kullanmayın. İyi eğlenceler!

Okuyucu Yorumları