Firefox anında mesajlaşma ile geliyor!

Firefox, yeni sürümünde kullanıcılarına sürpriz bir özelliği sunmaya başlıyor!

Firefox'tan sürpriz yenilik!

Popüler internet tarayıcısı Firefox'un 41 numaralı en güncel sürümüne yeni bir anında mesajlaşma uygulaması entegre edildi. Geçtiğimiz yıl duyurulan Firefox Hello görüntülü arama teknolojisi artık anlık mesajlaşmaya da olanak sağlayacak.

Mozilla yaptığı açıklamada; "İş ortağımız Telefónica ile birlikte geliştirilen Firefox Hello Beta, doğrudan tarayıcıya entegre edilmiş bir iletişim sistemi. Firefox Hello Beta artık Firefox'un Windows, Mac ve Linux sürümlerinde görüntülü görüşme yaparken mesaj gönderip almanıza da olanak veriyor" dedi.

Yeni özelliğin mevcut Hello görüntülü arama işlevi ile aynı şekilde başlatıldığı belirtiliyor. Bunun için araç çubuğundaki gülen yüz ifadesine tıklamanızın yeterli olacaktır.

Servisten yararlanmak için yeni bir Hello kullanıcı hesabı açmak zorunda değilsiniz. Dilerseniz mesajlaşmak istediğiniz kişilerle sadece bir bağlantı paylaşarak anonim bir sohbet oturumu başlatabilirsiniz.

Firefox'un yeni Anında Mesajlaşma yeteneklerini denemek için tarayıcınızı 41 numaralı sürüme yükseltmeniz yeterli olacaktır.

Okuyucu Yorumları