Güçlü ve güzel

Güçlü donanım birleşenlerine sahip olan ASUS, üstün performansı ve çoklu medya yetenekleriyle göz dolduruyor.

CHIP Online Notu 68
  • Çoklu medya yetenekleri
  • Yüksek performans
  • Güçlü hoparlörler

Asus'un eğlence amaçlı tasarladığı M serisi dizüstü bilgisayarlar son derece yüksek performansları ve sunduğu konforlu özelliklerle dikkat çekiyor. M50VM ise serinin en güçlü ürünü.

15.4 inç geniş bir ekrana sahip olan ürün, ilk göze çarpan özelliği kulaklarınızı şenlendirecek Altec Lansing hoparlörleri. Bu iki adet hoparlörün yanı sıra ürünün bir diğer eğlenceli özelliği ise 180 derece dönebilen web kamerası. Bu sayede bilgisayarınızın arkasında kalan görüntüleri de görüntülü sohbetleriniz sırasında karşı tarafa iletebilirsiniz. Genişliği dolayısıyla kullanımı kolay olan touchpad, üzerinde bulunan multimedya kontrolleri sayesinde film seyrederken kolaylıkla bir kontrol mekanizması gibi kullanılabiliyor.

Film demişken ürünün üzerinde bir adet Blu Ray sürücüsü bulunuyor. Ayrıca bir adet 1394, 4 adet USB, 1 adet eE-SATA ve 1 adet HDMI yuvarı ile bu dizüstü bilgisayar yapabileceği her şeyi zaten size anlatıyor. Ürünün üzerindeki 1 GB'lık Ge-Force 9600M GS ekran kartı, 4 GB RAM'i ve 500 GB sabit diski ile bu ürünle ister film seyredin ister oyun oynayın her zaman en yüksek performansı elde edebileceğiniz tartışılmaz.

Sonuç : Güçlü donanım birleşenlerine sahip olan ASUS, üstün performansı ve çoklu medya yetenekleriyle göz dolduruyor.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli ASUS M50VM
Ürün Markası ASUS
CHIP Online Notu
68
İşlemci Intel Core 2 Duo T9400 (2.8 GHz)
Bellek 4 GB DDR2 (667 MHz)
Sabitdisk 500 GB
Ekran 15.4 inç, GeForce 9600M GS, 1GB
Boyut 375 x 269 x 44 mm
Ağırlık 3 Kg
Okuyucu Yorumları