Nefes Kesen Web Özellikleri

Yeni Freehand, geliştirilmiş geleneksel fonksiyonlarının yanı sra çarpıcı web özellikleri ile de dikkatleri üzerine topluyor.

Macromedia Freehand MX İnceleme
CHIP Online Notu 84

Artık baskı ve PDF dışında Flash ürünler yaratmak da mümkün olabiliyor. Ancak yazılımın arabirimi halen hantal ve CorelDraw 11’inkinin yanında gölgede kalmaktan kurtulamıyor. Macromedia MX entegrasyonunu seven tasarımcılar FreeHand MX’i oldukça sevecektir. Nesneler arasındaki akış diagramı çizgilerini kolayca taşımaya yarayan Connector aracı özellikle yeni başlayanlar için işleri oldukça kolaylaştırıyor. Çünkü bu şekilde çizgiler nesneler arasında çakışmadan otomatik olarak yerleştiriliyor. Bir hata yapma durumunda ya da bir nesnenin bir parçasını silmek istiyorsanız yeni silgi aracı artık vektör nesnelerin belirli bir bölümünü de silebiliyor. Biraz daha estetik çizgiler yaratmanıza yarayan Calligraphic pen aracı sizi sadece düz çizgiler çizmekten kurtarırken en dikkat çeken araçlardan biri olan Extrude ise iki boyutlu şekilleri 3. boyuta taşıyor.

Özetle

Macromedia fanatikleri FreeHand MX’i mutlaka arşivlerine dahil etmeli. Diğer Macromedia yazılımları ile entegrasyon mükemmel ama arabirim CorelDraw 11 kadar iyi değil.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Macromedia Freehand MX
Ürün Markası Macromedia
CHIP Online Notu
84
Okuyucu Yorumları