Minton MPOD-6001: Üçü bir arada

Dijital fotoğraf makinesi, dijital video kaydedici, MP3 çalar ve ses kaydedici olarak kullanabileceğiniz bir ürün arıyorsanız, işte size Minton MPOD-6001. Dahili bellek içermeyen, 4 megapiksel çözünürlüğe sahip ürün, SD ve MMC kart eklentisiyle kullanılabiliyor.

Minton MPOD-6001 İnceleme
CHIP Online Notu 77

87 g ağırlığa ve cep telefonundan farksız ergonomiye sahip ürün, her iki bellek kartını da aynı anda kullanabiliyor. 1,5 inçlik LCD ekranın yanında 230 derece dönebilen mercek ve 4X dijital yakınlaştırma özelliği ile çekimler kolayca yapılıyor. Merceğin yanındaki spot ışık ise gece çekimlerinde etkili kullanım sağlıyor. MPOD-6001 resimleri JPEG, videoları MPEG 4 ve sesleri WAV biçiminde kaydediyor. Görüntüler, ses ve video çıkışı ile TV’ye aktarılabildiği gibi, resimler de yazıcıya doğrudan gönderilebiliyor. MP3 dosyalarını oynatabilmek için dosyaları belleğe aktarmak yeterli oluyor. Üzerinde bulunan Li-Ion batarya 5V’luk bir adaptör veya USB portundan şarj edilebiliyor.

Özetle

Birçok çoklu ortam seçeneğini üzerinde barındıran Minton MPOD- 6001, cazip bir fiyata sahip olmasıyla uygun bir seçenek sunuyor.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Minton MPOD-6001
Ürün Markası Minton
CHIP Online Notu
77
Okuyucu Yorumları