Nette gezinin

Ek uygulamalarla Andorid 2.0 işlevselliğini sunmayı başarıyor.

Mobee Nett 7 İnceleme
CHIP Online Notu 68
  • Fiyat/Performans

Apple'dan sonra tablet PC pazarına nur yağdı dersek yalan olmaz. Mobee de özellikle çok uygun fiyatıyla dikkat çeken tablet bilgisayarını Test Merkezi'mize yolladı. 199 TL'ye satılan üründe Andorid 1.6 Donut yer alıyor fakat firma ek uygulamalarla Andorid 2.0 işlevselliğini sunmayı başarıyor. Üründe YouTube, Skype ve Messenger gibi uygulamaların yüklü gelmesi ise bir başka artı. Nett 7'de 400 Mhz hızda alışan VIA işlemci yer alıyor. Bu işlemci Nett 7'nin işlemlere bazen rakipleri kadar hızlı cevap vermesini engelleyebiliyor. Fakat cihaz için daha optimize ve güncel bir işletim sistemi piyasaya sürüldüğünde arabirim çok daha iyi cevap verebilir hale gelecektir. Öte yandan ürün dokunmatik algılama konusunda gayet başarılı bir performans sunuyor ki bu da A+ kalitedeki paneline bağlı. Yine video oynatma ve webde gezinme de Nett 7'nin başarıyla gerçekleştirdiği göreler arasında. Ek aparatla gelen USB ve ethernet portu desteğiyse çok başarılı.

Özetle

Test Merkezi'mize konuk olan tabletler arasında USB ve ethernet portuna sahip olan ilk ürün Nett 7, 199 TL fiyatıyla rakip tanımıyor.

Alternatifleri

Eğer bütçeniz el veriyorsa piyasadaki bir başka başarılı tablet olan ve Andorid 2.1 işletim sistemiyle gelen PolyPad Pad 100'ü de tercih edebilirsiniz.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Mobee Nett 7
Ürün Markası Mobee
CHIP Online Notu
68
İşlemci VIA 8505 400MHz
Bellek 256 MB
Ekran 7" WSXGA, 800 x 480
Depolama 2 GB NAND, 4 GB SDHC
İşletim sistemi Android 1.6
Ağırlık 600 g
Okuyucu Yorumları