Çok ince

İnce tasarımının içerisinde hem çift sim kart hem televizyon hem de radyo sığdıran ürün, dâhili anteniyle kullanışlı bir telefon.

CHIP Online Notu 68
  • Ses performansı
  • İnce tasarım
  • Kullanım kolaylığı

Daha önce yaptığımız çift sim kartlı cep telefonları testimizden de hatırlayacağınız üzere şu anda piyasada olan modellerin çoğu büyük ve taşıması zahmetli tasarımlara sahip. Fakat TTN mobile'ın yeni ürününde hem telefonun ölçüleri makul sınırlara indirilmiş hem de ürünün özellikleri azaltılmamış. Farklı bir tuş takımına sahip olan üründe nümerik klavye sağ tarafa toplanmış ve diğer tuşlar solda kalmış. TV ve radyo için kısayollar bulunuyor. Ürünle analog yayınlar kolayca taranıp yakalanabiliyor. Ayrıca arka tarafında bulunan güçlü hoparlörler sayesinde kulaklığa ihtiyaç duymadan müzik dinleyebilir veya televizyon seyredebilirsiniz. Ürünün üzerinde bir adet anten bulunduğu için anten olarak kulaklık takmak zorunda da değilsiniz. Kullanımı son derece kolay bir menüsü bulunan bar tipi ürünün bellek yuvasına ulaşmak için kapağını açmak zorundasınız. Ürünle beraber verilen 1 GB micro SD kartı kolayca bilgisayarınızda kullanabilmeniz için SD kart adaptörü de beraberinde geliyor. 2 megapiksel kamerasının gece çekimleri için flaş desteği bulunmuyor. USB girişi sayesinde bilgisayarınıza kolayca bağlayabilirsiniz.

Özetle

İnce tasarımının içerisinde hem çift sim kart hem televizyon hem de radyo sığdıran ürün, dâhili anteniyle kullanışlı bir telefon.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli TTN Mobile DSX900
Ürün Markası TTN Mobile
CHIP Online Notu
68
Ekran 260k renk, OVGA
Bellek 123k dâhili, 1 GB Micro SD hediyeli
Frekans bandı 900/1.800Mhz
Boyut ve ağırlık 108 x 53 x 12,5 mm, 103 g
Çözünürlük 2.0 MP
Diğer Çift sim kartlı, TV, radyo, WAP, MP3, video
Okuyucu Yorumları