Buradasınız:

Ana Sayfa

Haberler

Windows

Windows 7 Beta 1 ne zaman?
13 Eylül 2008, 09:50

Windows 7 Beta 1 çok mu yakında?

Selim Öztürk
Microsoft'un çok konuşulan işletim sistemi Windows 7'nin ilk beta sürümü çok mu yakında?
Windows 7 Beta 1 çok mu yakında?
Microsoft, Windows 7'nin ilk beta sürümünü yılbaşından önce yayınlayabilir.
Windows Vista'nın varisi olan Microsoft'un gelecek işletim sistemi Windows 7, daha raflardaki yerini almamasına rağmen aylardır hakkında çok şey yazılıp çizildi.

Gelen son haberlere göre Microsoft, Windows 7 işletim sisteminin ilk beta sürümünü Aralık ayının ortasına doğru yayınlamayı planlıyor. Bunun yanında beta sürümünü test edecek kullanıcıları da büyük bir itinayla seçen Microsoft, gizlilik politikasına uyan ve bu konuda sözüne sadık testçileri bir araya toplamaya çalışıyor.

Yılbaşına doğru yayınlanması öngörülen Windows 7'nin ilk beta sürümünden önce Community Technology Preview (CTP) benzeri bir sürümünün de yayınlanması olasılık dahilinde.

10 Eylül tarihinden itibaren http://connect.microsoft.com adresinden yazılımlarıyla ilgili kullanıcılarından geri bildirim alan Microsoft, yine bu site aracılığıyla Windows 7 beta testçilerinin kayıtlarını da kabul etmeyi planlıyor.

Windows 7'nin program yöneticisi Christina Storm'un Windows 7 Engineering blog sayfalarındaki bu konuyla ilgili yazısı ise şöyle: "Windows 7 beta'yı yayınladığımız zaman, Windows Feedback paneli aracılığıyla beta sürümünü deneyen testçilerimizden geri bildirim alacağız ve bu bilgiler ışığında yolumuza devam edeceğiz."

Eğer Microsoft, Windows 7 Beta 1'i önümüzdeki Aralık ayının ortasına kadar yayınlarsa, bu takdirde yazılım devinin final sürümünü 1 yıldan az bir süre zarfında yayınlaması da söz konusu olabilir.

RSS: Bu yazıyı beğendiniz mi? Tıklayın, hiç bir yazıyı kaçırmayın

FORUMDA TARTIŞIN

Oyla:
En Düşük
Oy ver: 1Oy ver: 2Oy ver: 3Oy ver: 4Oy ver: 5
En Yüksek
YORUMLAR
Toplam 5 yorum
CHIP Online Ziyaretçisi yazmış:
Yeni windows ancak güvenlik konusunda daha yenetekli olabilir.
Onun dışında XP' ye göre çok daha fazla sistem gereksinimleri olacaktır.
Lakin adamlar grafiklerle göz boyamaya çalışıyor.
Daha hızlı çalışması söz konusuysa bu da her şeyi ramlere yüklediği anlamına gelir.
14 Eylül 2008 Pazar, 14:59%0Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%100
Fattur yazmış:
Vista'yi begenmeyenler arasinda, MS'in Windows7'yi daha hafif, hizli yapacagina dair bir gorus var, ama bu zamana kadar, windows cizgisinde boyle bir urun hic olmadi. Muhtemelen en az Vista kadar iyi bir makina isteyecektir. Isin asli, Vista da cok iyi bir isletim sistemi, sadece RAM'e daha fazla ihtiyac duyuyor ve 4GB ve uzerinde oldukca guzel de performans gosteriyor (tabi ayni konfigurasyonda, XP de ucuyor hissi verebilir:) )
--
yanlış biliyorsun veya bilmiyorsun.Vista gerçekten hızlı.Ha Neden çok ram tükettiğini de bilmiyorsun anlaşılan.Benim imzamdaki linkten bakabilirsin
http://www.chip.com.tr/forum/Vista-..._t71448.html
13 Eylül 2008 Cumartesi, 13:50Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim
codeguru yazmış:
Vista'yi begenmeyenler arasinda, MS'in Windows7'yi daha hafif, hizli yapacagina dair bir gorus var, ama bu zamana kadar, windows cizgisinde boyle bir urun hic olmadi. Muhtemelen en az Vista kadar iyi bir makina isteyecektir. Isin asli, Vista da cok iyi bir isletim sistemi, sadece RAM'e daha fazla ihtiyac duyuyor ve 4GB ve uzerinde oldukca guzel de performans gosteriyor (tabi ayni konfigurasyonda, XP de ucuyor hissi verebilir:) )
13 Eylül 2008 Cumartesi, 12:00%50Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%50
I Love GS yazmış:
acaba benim pc kaldırcak mı :D
daha yeni aldık ya çıkmasın 3 yıl sonra çıksın
:D
13 Eylül 2008 Cumartesi, 10:44%50Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%50
14081408 yazmış:
kullanımına bakıldığında bayağı eğlenceli görünüyor:)
bununla oyun nasıl oynanır acaba?
13 Eylül 2008 Cumartesi, 10:05%67Bu yorumu beğendimBu Yorumu Beğenmedim%33

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan CHIP Online sorumlu değildir.
Siz de yorumunuzu yazın
CHIP Online Ziyaretçisi
Yorumunu Gönder
Lütfen bu bölüme sadece yorumlarınızı yazın. Teknik yardıma ihtiyaç duyduğunuz konuları lütfen forumda ilgili bölüme veya Uzmanına Sorun bölümümüze yazın, yanıtınızı çok daha sağlıklı ve hızlı olarak alabilirsiniz
YORUM ve TARTIŞMA
CHIP ONLINE UYGULAMALARI

iGoogle ve GoogleToolbar

Vista Sidebar 2.0

CHIP Online iGoogle UygulamasıiGoogle kullanıyorsanız Türkiye'nin en çok güncellenen teknoloji sitesini sayfanıza ekleyin!
Windows Vista Kenar Çubuğu AracıWindows Vista kenar çubuğunuzda, artık CHIP Online'daki tüm yazıları anında takip edebileceksiniz...

CHIP Online sitenizde!

Facebook Uygulaması

Sitenizi CHIP Online ile zenginleştirinCHIP Online haber, makale, inceleme ve galerilerini tüm ziyaretçilerinizle paylaşıp sitenizi zenginleştirin
CHIP Online Facebook Uygulaması21,000'den fazla kişi Facebook profillerinde, CHIP Online Uygulamasını çalıştırıyor. Siz de eklediniz mi?

İlginizi Çekebilir

İlişkili diğer video, haber, ürün ve galeriler

CHIP Online'da Bugün

Son Eklenen Haberler ve Makaleler

Günün Tam Sürüm Programı

Her gün tam sürüm bir yazılım

CHIP Online ve GiveAwayOfTheDay işbirliği ile, her gün ücretsiz bir tam sürüm yazılımınız var! Bugünün ücretsiz tam sürüm yazılımını indirmek için aşağıdaki Hemen İndirin'e tıklayın.

Hemen İndirin

CHIP Online-GaleriRSS-Feed

Galeriler, Ürünler ve Duvarkağıtları

Birbirinden güzel 50 farklı Photoshop harikası

CHIP Online, sizler için 50 farklı Photoshop harikasını bir araya getirdi.

diğer galeriler...

CHIP Online-VideoRSS-Feed

Sony Ericsson MAS 100 - Hoparlör
Cep telefonunuzu için güvenli bir taşıma çantası görevini de gören MAS 100, dilediğiniz yerde müzik dinlemek için uygun.

En Çok Okunan Haberler

En Çok Okunan Makaleler

Okur HaberleriRSS-Feed

Üyelerimizin gönderdiği Teknoloji Haberleri

CHIP Dergisi: Kasım 2008

Diğer Yayınlar

İşbirliği ortaklarımız

• Hepsiburada.com
  • Turk.Net
  • Turhost