CHIP Ekim 2012

Download Rehberi, Biyoteknoloji, Bulut Depolama, İşlemci Terfisi, SSD Testi, Windows 7 Özel kurulumu

CHIP Ekim 2012

VİDEO EĞİTİM:
Javascript & Oyun Programlama Eğitim

6 MUHTEŞEM TAM SÜRÜM

DOWNLOAD REHBERİ
En güncel download kaynakları, ihtiyaç duyacağınız yazılımlar ve maksimum indirme hızı için ipuçları

YEDEK PARÇANIZ VAR MI?
Organlarımızın yerini alacak şaşırtıcı yüksek teknolojiler

HERKES İÇİN PC TERFİSİ
Yeni oyunlar ve yazılımlar için bütçenize uygun seçenekler

TEST: SSD'ler
100 €'ya bir SSD'niz olabilir

2012 OKUR ÖDÜLLERİ
Yılın en iyi donanımlarını siz seçin

ATÖLYE: NE NASIL YAPILIR?

  • Özelleştirilmiş Windows 7 DVD'nizi kendiniz oluşturun
  • Facebook ve Google'da Kişisel Bilgilerinizi temizleyin
  • Güneş enerjisi ile çalışan cep telefonu şarj aleti

DVD Ekim 2012

DVD Ekim 2012

CHIP DVD'de bu ay 6 tam sürüm ve 2 yeni eğitim videosu sizleri bekliyor! Ayrıca bunların yanında CHIP DVD yine dopdolu! İşinize yarayacak pek çok yazılımın yanında eğer bilim kurgudan hoşlanıyorsanız mutlaka CHIP50'ye göz atın!

CHIP DVD'de her zaman olduğu gibi bu ay da bomba gibi bir içerik sizleri bekliyor. Özellikle tam sürüm yazılımlar arasında beğenerek kullanacağınız isimler var. PDF dosyalarınıza daha yakından bakabilmenizi sağlayan ABBYY FineReader Pro, sistem performansınızı arttırmak için kullanabileceğiniz Abelssoft PC Fresh, videolarınızı yeniden şekillendirebilen Ashampoo Video Styler, dosya görüntüleme sihirbazı ParetoLogic EasyFileViewer, sabit disklerinize ilaç olacak Raxco PerfectDisk ve PDF dokümanı yaratabilen Softland novaPDF Lite bu ayın tam sürümleri olarak karşınızda.

Elbette eğitim videolarında da kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bu ay da iki yeni eğitim videosuyla karşınızdayız. Bu ayki videolarımız programcılara özel. Javascript Temel Programlama ve Oyun Programlama 1 eğitim videoları ile eminiz programcılık yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam edecekler.

Saydıklarımızın yanı sıra CHIP DVD'de daha pek çok yazılım ve uygulama bulunuyor. Fotoğraf Araçları, SSD Araçları, Windows Kurulumu, Kablosuz Ağ Araçları ve Freeware kategorilerimiz arasında kullanabileceğiniz başarılı yazılımları bir arada bulabilirsiniz.

CHIP50'nin bu ayki konsepti "Fantezi ve Bilim Kurgu Dünyası!" Fantezi ve bilim kurguya ilgi duyuyorsanız CHIP50'ye bu ay mutlaka yakından bakmalısınız.

Okuyucu Yorumları