Apple'ın Yeni iPad Minilerinde Can Sıkıcı Ekran Sorunu!

Yeni iPad mini alan kullanıcılar, can sıkıcı bir sorunla karşı karşıya. Sorunun yazılımdan mı yoksa donanımdan mı kaynaklandığı henüz belli değil!

Yeni iPad minilerde sorun çıktı!

Bazı yeni iPad mini müşterileri, büyük heyecanla satın aldıkları Apple'ın yeni küçük tabletinin yeni ekranından istedikleri kadar keyif alamıyor. 9to5Mac'ın haberine göre, ekranı kaydırırken ekranın bir bölümü diğerine göre daha farklı hızda kayıyor. Bu nedenle, portre görünümünde ara sıra fark edilen bir yalpalama ortaya çıkıyor. iPad'i yatay olarak kullananlar bu sorunu yaşamıyorlar ancak web sitelerini ve sosyal beslemeleri okumayı seven kullanıcıların canını sıkacak bir problem olduğu açık.

Apple henüz bu problem hakkında bir açıklama yapmadı. Sorunun yazılımdan mı yoksa donanımdan mı kaynaklandığı da bilinmiyor. Daha önceden de belirttiğimiz gibi, bu sorun tabletin fonksiyonelliğini etkilemiyor ve yatay olarak kullanıldığında zaten ortaya çıkmıyor. Yine de, bu kadar çok para verilen bir donanımda bir problem olma olasılığı, rahatsız edici.

Okuyucu Yorumları