Baskı ve Görüntülemede HP Arayı Açıyor

HP Türkiye, baskı ve görüntüleme alanında zirvedeki yerini güçlendiriyor. 2004 mali yılı gelirinde elde ettiği % 52’lik büyümeyle HP Türkiye, EMEA bölgesinde (Avrupa, Ortadoğu ve Afrika) en hızlı büyüyen ülke oldu.

Baskı ve Görüntülemede HP Arayı Açıyor

Ayrıca 104 ülkenin yer aldığı ISE (Uluslararası Satışlar-Avrupa) bölgesinde de mali açıdan ilk 5 ülke arasına girdi. ISE bölgesinde bulunan ülkeler arasında Romanya, Suudi Arabistan, Rusya, Polonya, Güney Afrika, İsrail, Çek Cumhuriyeti, Yunanistan, Türkiye, Macaristan ve Hırvatistan yer alıyor.

Firmaların Teknoloji İhtiyaçlarına En Kapsamlı Çözüm ve Hizmet HP’den

HP Türkiye Görüntüleme ve Baskı Grubu Ülke Müdürü Fikret Ergüder, HP’nin ülkemizdeki lider bilgi teknolojileri (BT) şirketi olarak firmalara gereksinim duydukları çözüm ve hizmetleri en yetkin şekilde sunduğunu ifade etti: “Şu anda 300 kişiyi aşkın kadrosuyla hizmet veren HP Türkiye, ülkemizde markalı yüksek teknoloji ürünlerinin yaygın dağıtımını başlatan bir şirket. HP, global çapta da büyük küçük tüm şirketlere her an her işlerini kolaylaştıran ürün ve hizmetler sunuyor. Ar-Ge çalışmalarına yılda 4 milyar dolarlık bir bütçe ayıran HP, laboratuvarlarında insan yaşamına en yüksek katma değeri sağlayacak yenilikçi fikirler ve değişime öncülük eden çözümler yaratıyor. 2003 yılı kazançları üzerinden ödediği vergiyle bilgisayar sektöründe birinciliği elde eden HP Türkiye, bu bakımdan da lider konumda.”

Okuyucu Yorumları