Better Re ile eski bataryaya yeni hayat!

Eski telefonunuzun bataryasını, yeni telefonunuza ekstra güç vermesi için kullanmanın dahiyane yolu!

Eski bataryaları atmayın!

Ortalama olarak, 2 yılda bir teefon değiştiriyoruz ve eski telefonumuz, çoğu zaman dolap köşelerinde terk ediliyor. Ancak bu terk edilen telefonların bataryaları, aslında ilk güçlerinden sadece yüzde 20 - 30'luk bir kapasite kaybı yaşıyorlar. Başka bir deyişle bataryalar, halen işe yarar durumda olmalarına rağmen ölüme terk ediliyor.

Better Re'nin hedeflediği de, işte bu atıl kalan enerjiyi tekrar kullanabilir kılmak. 50.000 dolarlık Kickstarter hedefi çoktan geçilmiş durumda ve kampantya şu anda, son saatlerini yaşıyor. Better Re'nin amacı, çıkartılabilir olan eski bir akıllı telefon bataryasını telefonunuz, tabletiniz ve hatta dizüstü bilgisayarınız için bir çeşit harici güç kaynağına çevirmek. Bu yeni araçla, sadece 39 dolar harcayarak, gücü diğer cihazlarınızda kullanmanız mümkün.

En basit Better Re kiti, lityum-iyon bataryanızı bir harici güç kaynağına çeviren kasayı ve bir USB kablosunu içeriyor. Eğer 55 dolar ödemeyi kabul ederseniz, karşılığında ekstra bir kılıf ve kullanılmış bir batarya sahibi olabiliyorsunuz.

Better Re'nin Kickstarter kampanyasına, buradan ulaşabilirsiniz...

Okuyucu Yorumları