Bing'de yenilik vakti geldi!

Google ile rekabette Bing durmuyor! İşte Microsoft'un arama motoruna en son eklenenler...

Bing'de yenilik vakti!

Uzun zamandır Google'la olan savaşına bir ara vermiş gibi gözüken Bing'den yeni bir fark yaratma hamlesi geldi. Bing artık kullanıcıları için sıradan bir arama motoru olmaktan çok daha fazlası olmayı vaat ediyor.

Bu vaadini yerine getirmek içinse bu hafta itibariyle kullanıcılarını www.bing.com/entertainment adresine yönlendiriyor.

Örneğin sevdiğiniz bir müzik gurubu mu var? Artık bu gurubu arattığınız zaman sadece gurubun genel bilgilerine değil, yaptığı müzik hakkındaki değerlendirmelerden şarkı sözlerine, konser turnelerinden gurup elemanlarıyla ilgili yazılmış makalelere kadar birçok detaya ulaşmanız mümkün.

Yusuf Mehdi'nin açıklaması

Yusuf Mehdi'nin açıklaması
Yeni özellikler yakında

Bir online oyun hakkında bilgi almak istiyorsunuz; bu oyunun müziklerinden tutun da sınıf farklılıklarına kadar bolca yardımcı link sizleri bekliyor olacak.

Bing Entertainment adına konuşan başkan yardımcısı Yusuf Mehdi; "İnternet üzerinden arama yapmak aslında zahmetli ve uzun bir iştir. Biz bu konuda kullanıcılarımıza kısa yollar sunmayı uygun gördük. Arama motoru kullanan insanların yüzde yetmiş altısı gidecekleri yer hakkında yeterli bilgiye sahip olamıyorlar. Sadece yüzde onluk bir kısım bu bilgileri kullanarak bir sonuca varabiliyor" dedi.

Bing'in bu yeni özelliklerini kullanabilmesi için birkaç haftası daha var. Bakalım Google'a bu sefer dişli bir rakip olduğunu fark ettirebilecek mi?

Okuyucu Yorumları