Black Ops 2 ve Medal of Honor'dan yeni video!

Call of Duty: Black Ops 2 ve Medal of Honor: Warfighter'dan iki yeni bomba video haberimizde!

İki dev FPS, iki yeni video!

FPS türünün demirbaş serilerinin son sürümleri Call of Duty: Black Ops 2 ve Medal of Honor: Warfighter'dan yeni videolar yayınlandı.

Medal of Honor: Warfighter'ın yeni tanıtım videosu, Filipin ormanlarında geçiyor ve bir multiplayer haritası üzerinde Frostbite 2 motorunun marifetlerini sergiliyor. Multiplayer moddaki kesintisiz aksiyonun yanında, bu modu daha karakteristik hale getiren, gerçekçi takımlar: Avatarınız olarak ABD SEAL donanmasını, İngiliz Özel Hava Operasyon Alayı (SAS) ve Alman Özel Kuvvetleri'ni (KSK) seçebiliyorsunuz.

Medal of Honor: Warfighter, 25 Ekim 2012'de PC, Xbox 360 ve PS3 için piyasaya sürülecek.

Medal of Honor: Warfighter'ın muhteşem tanıtım videosunu buradan seyredebilirsiniz!

Call of Duty: Black Ops 2'in "Villain" adındaki yeni tanıtım videsounda ise bir cani konu alınıyor. Organizasyonun başında buluan Raul Menendez, ABD'ye karşı büyük bir siber savaş açmayı hazırlanıyor. Böylece aksiyon ve çatışma dolu, eşine pek rastlanmayan bir tanıtım videosu ortaya çıkıyor.

Black Ops 2'in hikayesinden sorumlu olan isim David S. Goyer ve onu Batman: The Dark Knight Rises'ın hikayesine olan katkısından tanıyoruz. Müzikler ise Nine Inch Nails'den Trent Reznor'a ait.

Call of Duty: Black Ops 2, 13 Kasım 2012'de PC, Xbox 360 ve PS3 için yayınlanacak.

Call of Duty: Black Ops 2'nin Villain tanıtım videosunu buraya tıklayarak izleyebilirsiniz!

Okuyucu Yorumları