CASIO'dan Yeni 7-Megapiksel EXILIM PRO

CASIO COMPUTER CO. LTD. EXILIM® serisi dijital fotoğraf makinelerinin yüksek çözünürlüklü ve üstün performanslı EXILIM PRO EX-P700 modelini piyasaya sundu. EX-P700, şaşırtıcı kalitedeki yüksek çözünürlüklü görüntüler yanında kullanıcıların klasik fotoğraf makinelerinden bekledikleri kullanım kolayl

CASIO'dan Yeni 7-Megapiksel EXILIM PRO

Bunu da 7.2 milyon piksel CCD görüntü birimine ve fotoğrafçılığı kolaylaştıran özelliklerine borçlu.

The EXILIM CARD, ZOOM ve PRO serisinin tüm dünyadaki itibarı benzersiz yüksek performans, şık tasarım ve kullandığı en son teknolojinin birleşimden geliyor. Ufak boyutları kullanıcılara nerede ve ne zaman olursa olsun gerçek anlamda tatmin edici ve yüksek kaliteli resimler çekmesini sağlamaktadır.

Yakın zamanda saygın European Imaging and Sound Association’s (EISA) ‘Camera Of The Year 2004’ ödülünü kazanan EX-P600 modelinin izinden giden EX-P700, kendisini daha da etkileyici kılan ilave özelliklerle donatılmış. Ve şimdi yeni EXILIM PRO modeli aynı boyutta 4X optik zoom (4X digital zoom), 2.0-inç geniş LCD ekran ve daha fazla performans sunuyor. Şaşırtıcı 7.2 milyon piksel CCD ve hızlı yanıt veren tasarımı ile bu üst seviye dijital kamera, görüntülemede yeni bir seviye oluşturarak, yanlış açıyla çekilen resimleri otomatik olarak düzelten Business Shot gibi işlevleriyle çıtayı bir adım daha yükseltiyor.

Okuyucu Yorumları