Chrome'da istediğiniz sekme, hep üstte kalsın!

Picture in Picture Viewer isimli Chrome eklentisi, özellikle YouTube kullanıcıları için bulunmaz bir imkan sağlıyor!

İstediğiniz sekme, hep üstte kalsın!

Chrome'da bir şeyler izlerken, başka sekmelere geçseniz de izlediğiniz videonun pencerenizde sabit bir şekilde görünmesini mi istiyorsunuz? Ya da belki de Gelen Kutunuzun sürekli göz önünde olmasına ihtiyacınız var. Artık basit bir Chrome eklentisiyle bunları rahatlıkla elde edebilirsiniz.

Picture in Picture Viewer adı verilen bir Chrome eklentisiyle sadece Chrome'da değil bütün pencerelerinizin üzerinde çok sayıda sekmeyi görünür halde tutabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken şey tarayıcınızda chrome://flags/ adresine gitmek, Enable Panels aratması yapmak ve bu özelliği aktive etmek için Chrome'u kapatıp yeniden açmak.

Özellikten yararlanmak için pencerelerinizin en üstünde kalmasını istediğiniz sekmeyi konumlandırın ve artık Chrome'da olması gereken Picture in Picture Viewer butonuna tıklayın. Böylece bu pencere, her zaman diğer pencerelerinizin üzerinde kalan küçük bir sekme içerisinde açılacak.

Ne yazık ki Spotify Web Player'la uyumlu olmayan bu araç YouTube, Hulu ve Netflix gibi sitelerde harika işler çıkarıyor.

Okuyucu Yorumları