CoD: Modern Warfare hakkında özel açıklamalar

Call of Duty: Modern Warfare 2... İşte muhteşem seriden yeni haberler, özel açıklamalar...

Modern Warfare büyüyor!

Call of Duty serisinin başarısını bile aşan Call of Duty: Modern Warfare başlı başına bir seri haline geliyor. Serinin ikinci oyunu olacak olan Call of Duty Modern Warfare 2'nin çıkış haberi geçtiğimiz günlerde olay yaratmıştı. Oyuncuların heyecanla beklediği oyunun detayları gittikçe açıklığa kavuşuyor.

Oyunun yapımcısı Infinity Ward oyunun çıkışının ardından gelecek olan indirilebilir bir içerik paketini (DLC) de onayladı. Oyuna yeni haritalar ekleyecek olan paket de oyunu bekleyenlerin heyecanına heyecan kattı.

MTV'ye konuşan Infinity Ward yöneticisi Robert Bowling, bu savaş simülasyonunun gelecek olan DLC'ler ile sağlam bir şekilde destekleneceğini açıkladı. E3'te duyurulan iki harita paketinin son olmayacağını ve devamının geleceğini belirtti. Bu harita paketleri Xbox 360'a özel olacaktı ancak yeni açıklama PC oyuncularını da sevindirdi.

Robert Bowling "DLC'leri oyuncu kitlesinin istekleri doğrultusunda şekillendireceğiz. Özellikle çıkacak olan ilk iki DLC'ye gelen tepkiler, izleyen DLC'leri oldukça etkileyecek." diyerek oyuncular için ilk DLC'nin önemini vurgulamayı da ihmal etmedi.

Call Of Duty: Modern Warfare 2, Xbox 360, PS3 ve PC için Kasım ayında piyasaya çıkacak.

Okuyucu Yorumları