Modern Warfare 2: Özüne geri döndü!

Merakla beklenen Call of Duty: Modern Warfare 2 ile ilgili önemli gelişmeler ve yeni bir fragman

İsim yine değişti!

Call of Duty: Modern Warfare'in, PC ve konsol platformlarında son birkaç yılın en iyi FPS oyunları arasında yer alması ve çıkacak olan yeni bölümün fragmanıyla birlikte beklentiler daha da yükseliyor.

Infinity Ward'dan Robert Bowling, Twitter sayfasında nihai sürümün paket tasarımını su yüzüne çıkardı. Pakette dikkat çeken unsur ise yeni oyun için "Call of Duty" ibaresinin kaldırılmış olmasına rağmen yine de bu ibarenin kullanılmış olmasıydı. Firma Modern Warfare'i ayrı bir seri olarak lanse etmek istediği için bu karara varmıştı. Öyle görünüyor ki Infinity Ward, akıllarda yer edinmiş bir ismin reklam etkisini riske atma istemiyor.

Nihai oyun 10 Kasımda yayımlanacak ve kutusu daha şimdiden hazır. İki dakikalık fragman Special Forces tarzında sıcak çatışma sahnelerinden bir bölüm gösteriyor.

İkinci bölüm, ilk bölümün hikayesini kaldığı yerden devam ettiriyor ve oyuncuyu yine Rus ayrımcılarla ve uluslar arası teröristlerle muhatap ediyor. Bu seferki yenilikler arasında motorlu kızaklar var. Ayrıca bu sefer yakın dövüşe ağırlık verilmiş gibi gözüküyor: Fragmanda toplu saldırılar ve düşmanı silahsızlandırma sahneleri gösteriliyor.

Okuyucu Yorumları