Çok çekirdekli yeni nesil tablet!

Mobee'nin çok çekirdekli bu yeni tableti, sunduğu özellikler ve fiyatıyla dikkat çekiyor!

Uygun fiyatlı tablet

Mobee'nin yeni ürünü Mobee Nett 7" S1200, Türkiye'nin ilk çoklu çekirdekli işlemcili tabletlerinden biri olma özelliğini taşıyor. Yeni nesil tablet; güç tüketimi yönetim birimi, 3D görüntü işletme fonksiyonuna sahip grafik kartı, denge sensörü ve yer çekimi sensörü ile yüksek performans ürünü olarak tanımlanıyor. Tablet, donanım üstünlüğünün yanında ince tasarımı ve hafifliği ile istenen her yere rahatça taşıma kolaylığı sağlıyor.

Android 2.3.4 sürümünü kullanan Mobee Nett 7" S1200, çok sayıda uygulama üretimde yüklenmiş olarak kullanıcıya ulaşıyor. Skype (görüntülü konuşma), Tank Recon 3D, Angry Birds Season, ofis programlarını kolayca ve hızla açıp kullanmayı sağlayan Documents to Go, PDF okuyucu, Media Player, Youtube, Facebook, Twitter, XFile Explorer, Advanced Task Killer, Tavla. Uygulama Market'ten farklı ve eğlenceli uygulamalardan indirmek de mümkün.

Teknolojinin eğlenceli boyutunu yani oyun oynamayı sevenler için özel olarak üretilen tableti, 6 saatlik kullanım süresi de çekici kılıyor. S1200'ü benzerlerinden ayıran bir diğer özellik ise üstün video performansı. Cihaz, 2160 piksel video oynatabiliyor, ayrıca 1080 piksel HDMI çıkışı ile projektöre, monitöre veya televizyona görüntü aktarabiliyor.

Tabletin diğer özellikleri ve fiyatı

Tabletin diğer özellikleri ve fiyatı

Cihazın 800x480 çözünürlüğündeki 7"'lik, 5 noktadan çoklu dokunmatik kapasitif ekranı ise teknolojisever büyük küçük herkes için kullanımı daha da eğlenceli hale getiriyor. G-sensor ile ekranın otomatik olarak yön değiştirmesi, 3GT (yer çekimi sensörü) ve Jiroskop (denge sensörü) ister yatay ister dikey kullanıma imkanı vermesi de internette gezinirken, fotoğraf düzenlerken, video izlerken kolaylık sağlıyor.

Tablet, Flash 10.3 ve HTML5 desteği ile de kullanıcılara tüm web sayfalarını sorunsuz görüntüleme, sanal dünyayı keşfetme imkanı yaratıyor. Harici 3G desteği ile hızlı internet ve dosya transferi ile görüntülü konuşma yapma şansı veriyor. S1200, 20 saatlik bekleme ve 6 saatlik kullanım süresi ise konforlu mobil iletişimin nerede olursa olsun kesintisiz devam etmesini sağlıyor.

3D görüntü işletme ve güç yönetimi sistemi özellikleri de dikkat çekiyor. Yeni nesil A10 1.2GHz – 1.6 GHz çoklu çekirdekli işlemci kullanan, 512 MB DDR3 RAM'e sahip Mobee Nett 7" S1200, 4 GB dahili depolama alanının yanında 32 GB'a kadar mikro SD kart desteği ile kullanıcıya ulaşıyor. Cihazın 1 mini HDMI girişi, 1 kulaklık girişi, 1 mikro SD kart girişi, 1 mini USB girişi, 1 güç girişi bulunuyor.
Son teknoloji çoklu çekirdekli işlemci kullanan Mobee Nett 7" S1200, güç tüketimi yönetimi birimi, 3D görüntü işletme özelliğine sahip grafik kartı, denge sensörü ve yer çekimi sensörü ile bir yüksek performans ürünü. Oyunseverler için özel olarak üretilmiş S1200, 6 saat kullanım süresi ile de dikkat çekiyor.

Yeni Mobee Nett 7" S1200 KDV dahil 399 TL'lik fiyatla kullanıcılara sunuluyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları