Diablo, Despec ile her an yanınızda!

Diablo 3'e özel bu kulaklık, fare ve mousepad, oyunun hayranlarının dikkatini çekecek!

Diablo 3'e özel akseusar!

Index Grup Şirketleri çatısı altında faaliyet gösteren tüketim ve sarf malzemeleri dağıtıcısı Despec Bilgisayar, dünyayı kasıp kavuran Diablo oyununun Steelseries marka mouse, kulaklık ve mousepad ürünlerinin distribütörlüğünü yapıyor. Dünyadaki hayranları tarafından hevesle beklenen Diablo 3, "En Çok Beklenen İlk 10 Oyun" içinde yer alıyor. Oyunun Diablo III adıyla bağımlılık yaratacak yeni bir serisinin piyasaya sürüldüğü şu günlerde, Diablo mousepad, kulaklık ve mouse ile oyun oynamanın keyfi bir başka olacak.

Ödüllü Steelseries Xai Mouse örnek alınarak hazırlanan Diablo mouse, yüksek çözünürlüklü bir oyun sensörüne sahip bulunuyor. Mouse'un üzerindeki değiştirme düğmesi, sektör lideri Omron tarafından 10 milyon tıklamaya dayanacak şekilde tasarlanmış. Çizilmez teflon kaplama tabanı, 2 metre boyundaki ekstra güçlü kablosu, ultra kaliteli bağlantı sağlayan altın kaplama USB'si ile özel tasarımlı bu mouse, oyunun karanlık fantezi dünyasına daha hızlı girerek yorucu mücadelelere dayanabilmeniz için meydana getirilmiş.

Diablo III kulaklıklar ve fazlası, fiyatlar

Diablo III kulaklıklar ve fazlası, fiyatlar

Şeytan kırmızısı renginde Diablo III kulaklıklar, ödüllü Siberia v2 temel alınarak ortaya konan bir ürün. Diablo III'e özel dengeleyici ses ayarları, gizlenebilir çok yönlü mikrofonu, kafa bandı süspansiyonu sayesinde cennetin titrediği her an hisleriniz ile yolunuzu bulmanız kolaylaşacak. Optimize ses dengeleyici bu kulaklık ile "Burning Hells"den yükselen güçlerin ölümcül ataklarına karşı dünyayı korumaya yetecek nitelikte silahlara sahip olacaksınız. Despec tarafından dağıtımı yapılan üçüncü ürün olan Diablo mousepad, düzgün ilerleme ve hassas takip sağlayan yüksek kaliteli kumaş yüzeyinin yanı sıra kaymayan kauçuk bir tabana sahip. Oyundan alınmış canlı renkleri ile sanat eserini andıran bu ürün, QcK mousepad'lerle benzerlik taşıyor.

Despec, ayrıca, Steelseries tarafından geliştirilen ve Diablo serilerinin bütünü ile uyumluluk gösteren bir kontrol platformunu da Diablo mouse satın alan herkesin hizmetine ücretsiz olarak sunuyor. Mouse kurulumu ile birlikte otomatik bir şekilde yüklenen Diablo III temalı kullanıcı arayüzünün sağladığı aydınlatma kontrolü, tıklama izleyicisi ve ses kartı desteği sayesinde kontrol elinizin altında! Bu yazılım ile ayrıca ürün duyurularını takip edebilir, kullanılabilirlik ve görseller de dahil olmak üzere düzenli güncellemeler hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.

Diablo III Steelseries Mousepad ürün fiyatı: 44,90 TL.

Diablo III Steelseries Kulaklık ürün fiyatı: 399 TL.

Diablo III Steelseries Mouse ürün fiyatı: 199 TL.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları