Dünyanın en acayip otomobil aksesuarı: İçinde projektör bile olan bir "ağaç ev"

Rivian, düzenlediği etkinlikte yeni elektrikli araçlarının yanı sıra bugüne dek gördüğümüz en sıra dışı otomobil aksesuarını da tanıttı: Bir projektör bile içeren dikkat çekici bir "ağaç ev."

Dünyanın en acayip otomobil aksesuarı: İçinde projektör bile olan bir "ağaç ev"

Elektrikli araç üreticisi Rivian, kısa bir süre önce düzenlediği etkinlikte yeni modelleri ile birlikte bazı özel aksesuarlar da tanıttı. Bunlardan en ilgi çekici olansa, sinematik bir sürprize de sahip olan bir araç üstü çadır. "Ağaç ev" olarak adlandırılan bu yenilikçi ürün, bir film projektörü ile donatılmış olarak geliyor ve bir açık hava sineması deneyimi sunabiliyor.

Çadır, sert bir kılıfın içinde yer alıyor ve açıldığında oldukça geniş bir hale geliyor. Açıklığın karşı tarafında, projektörün kurulabileceği açılır kapanır bir perdeye sahip büyük bir pencere bulunuyor. Projektör, ihtiyacı olan elektriği ise aracın enerji kaynağından alıyor. Ayrıca, ağaç evde konfor ve rahatlığı artırmak için bir iç fan ve aydınlatma mevcut.

Ağaç ev, Rivian'ın etkinlikte tanıttığı macera odaklı birkaç aksesuardan sadece biri. Dikkat çeken bir diğer aksesuar ise aracın arkasına monte edilebilen bir kargo kutusu ve bir seyahat mutfağı. Mutfakta bir su deposu, soğutucu ve tencere seti bulunuyor ve açık havada yemek pişirmek için gerekli tüm malzemeleri içeriyor.