Essential Phone 2 Patenti Ortaya Çıktı!

Essential Phone 2'nin patent örneğine göre telefonun kamerası, ekranın içinde gizli olacak!

Essential Phone 2 için önemli iddia

Bir süre önce iptal ediliyor iddialarıyla ortaya çıkan Essential Phone 2 hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor. Yine kısa bir süre önce telefonda ekranda bir "delik" bulunacağı ve kameranın buraya konumlandırılacağına ilişkin bilgiler de gelmişti. Ancak şimdi ortaya çıkan belgeler, ters köşe yapar nitelikte.

Evet, WIPO (World Intellectual Property Office) patent belgelerine göre Essential Phone 2'nin ekranında herhangi bir delik, çentik, herhangi bir kamera girintisi bulunmuyor. Ön yüzde yekpare ekran bulunduran Essential Phone 2, kameraya yine herhangi bir pop-up biçiminde de yer vermiyor. Bilgilere göre Essential Phone 2'de kamera, ekrana entegre.

Essential Phone 2 Patenti Ortaya Çıktı!

Bu ilginç yaklaşım ortaya nasıl bir kullanım şekli çıkartır, şimdilik bilinmez. Bunu ancak telefon bu haliyle tanıtılırsa söyleyebileceğiz. Fakat olur da Essential Phone 2, ekrana tamamen entegre "görünmez" bir kamerayla gelirse, önemli bir yeniliği de beraberinde getireceği kesin.

Essential Phone 2'nin patent örneğinde diğer dikkat çeken detay ise, parmak izi sensörünün telefonun arkasında fiziksel olarak konumlandığı. Yani telefonda herhangi bir ekrana entegre parmak izi sensörü bulunmayacak. Elbette bunlar şimdilik sızıntı. Gerçek Essential Phone 2'yi bekleyip göreceğiz.

Okuyucu Yorumları