Fake TV ile hırsızları kandırın

İlginç bir fikrin sonucu: Yalancı TV'nin görevi, dizileri ya da maçları evinize taşımak değil.

Fake TV

Evden çıkarken ışıkları açık bırakanlardan mısınız? Bu şekilde hırsızların evde biri olduğunu düşünüp başka kapıya yöneleceğini mi iddia ediyorsunuz? Öyleyse işinizi sağlama alın: Fake TV, ışıkları açık bırakma fikrini bir değil, birkaç adım daha ileri taşıyor.

Adının sonunda TV olması sizi yanıltmasın; Fake TV kesinlikle bir televizyon değil. Televizyon şeklinde tasarlanmış olsa da, içerisinde farklı renklerde ve çok sayıda led ışık barındırıyor. Fake TV'yi açtığınızda bu ışıklar yanıp sönüyor ve sanki evde televizyon açıkmış gibi bir görüntü oluşturuyor. Işıkların yanma sıkılığı ve sırasını, dahili küçük mikro-bilgisayar kontrol ediyor. Ve mutlu son: Camınıza bakan hırsız evde birileri olduğunu ve TV izlediğini düşünüp şansını yan kapıda deniyor.

Bu mutlu son tabii ki Fake TV üreticilerinin bize söylediği. Ürün amacına ne kadar ulaşabilir, orası biraz karanlık. Ama siz yine de işimi sağlama alayım diyenlerdenseniz, Fake TV'nin fiyatı 49 Dolar. Ayrıntılı bilgi için Fake TV'nin web sitesine göz atabilirsiniz.

Küçük bir not da "TV'mi açık bırakırım" diyenler için... Fake TV'nin elektrik tüketimi, standart bir LCD TV'den çok daha düşük.

Okuyucu Yorumları