Game of Thrones'un geriye kaç sezonu kaldı?

Game of Thrones'un kaç sezonu, kaç bölümü kaldı? Efsane dizi ne zaman bitecek? Beklenen cevaplar geldi gibi...

Ne kadar Game of Thrones kaldı?

Taht Oyunları (Game of Thrones) hayranları sonun yaklaştığını biliyor ancak GoT televizyon serisinde tam olarak kaç adet bölüm kaldığı bir süredir ucu açık bir soruydu. Serinin ortak yaratıcısı David Benioff'un Deadline ile yaptığı görüşme, Sezon 6'nın bitimi ile tam olarak kaç sezon ve bölüm kaldığı konusunda tatmin edici bir cevap sunmakta.

Benioff'un söylediğine göre Taht Oyunları'nın iki sezonu kalmış durumda. Normalde bunun anlamı, her sezon için 10 bölüm olsa da, Game of Thrones'un yedinci ve sekizinci sezonları standart yoldan ayrılacak gibi gözüküyor. Benioff, orijinal planın seriyi 70-75 saatte tamamlamak olduğunu söylemekte ancak bu kararın artık 73 olarak düşünülebileceğini belirtmekte. Bu da iki sezona dağılmış halde 13 bölümün kaldığı anlamına gelmekte. Tabii ki bu sayının yeterli görülmemesi durumunda 15 bölüme kadar da çıkılabilmesi için yeterli açıklık bırakılmış durumda.

Her ne kadar hayranların 10 ya da 20 sezon Game of Thrones daha izlemekle mutlu olacakları söylenebilse de, yaratıcıların amacı hiçbir zaman hikayeyi uzatmak değildi. Benioff, sadece insanlar halen izledikleri için dizi uzatmayı planlamadıklarını açıkça ifade ediyor...

Okuyucu Yorumları