Gelmiş geçmiş en iyi konsol!

Gelmiş geçmiş en iyi oyun konsolu hangisi? İşte bu soruyu soran oyun devi, bakın hangi cevabı aldı.

Gelmiş geçmiş en iyi konsol!

Oyun ve konsol sektörünün, yeni Xbox ve PS için hazırlandığı günümüzde, "Game" tarafından yapılan bir anket ile tüm zamanların en iyi konsolu seçildi.

İngiltere bazlı olan bu ankete katılan 2.000 kişilik grup, en iyi konsolu Nintendo Wii olarak gösterdi. Özellikle benzeri olmayan oyun kolu ve oyuncusuna sunduğu farklı oyun deneyimi baz alınan konsol, en azından bazılarına göre birinci olmayı hak edecek kadar kaliteli. Anketin sonucuna göre Wii yüzde 15 gibi büyük bir farkla birinci sıradayken, Xbox 360 yüzde 10 ile ikinci, PS3 ise yüzde dokuz ile üçüncü olarak sıralanmış durumda.

Ankette oyun oynamaya başlama yılımızı seçerken, en geride sadece 1996 yılını görmek sınırları zorlayan durumlardan biri. Zira bu yıl Tomb Rider ve Crash Bandicoot gibi devasa yapımların çıkış tarihlerine denk geliyor. Anketin geneline bakacak olursak, verilen cevaplara göre bazı kullanıcıların 1996 yılını hatırlıyor olmaları bile mucize.

Kim, hangi konsolu, ne kadar seviyor; bu tamamen zevkler ve renklerle alakalı ama bizce bu dünyanın yaşadığı PS2 gerçeğini, kendisinin başarısını ve yıllara meydan okumasını unutmamak gerekiyor...

Okuyucu Yorumları