Hem cinsleri pahalı ama bu değil!

Oyun zevkinizi geniş ekranlara sığdıramıyor musunuz? O zaman size iyi bir kubbe lazım! Detaylar...

Oyunlar sizi saracak!

Daha büyük ekranlarda oyun zevkini sonuna kadar yaşamak istediniz mi? Peki bunun için herhangi bir araştırma yaptınız mı?

Şimdi size söyleyeceklerimiz ilginizi çok çekecek! 91 cm'e 182 cm boyutlara sahip yarım kubbe şeklindeki bu ekranda kendinizi oyunun içinde, o atmosferin, o heyecanın tam ortasında bulacaksınız.

Projeksiyondan alınan görüntüleri özel 18 inçlik aynalara sahip aygıt ile ekrana yansıtarak adeta kendi dünyanızı oluşturuyorsunuz.

California merkezli Think Out Of Box firmasının ürettiği ve yalnızca prototip olmayan, hem cinsleri gibi uçuk fiyatlarda değil sadece 1440 dolara satışa sunulan bu ürün iyi bir bakış açısı sağladığı gibi ayrıca büyük ekran bir HDTV'ye alternatif olabilecek seviyede!

Ayrıca 244cm'e 488cm seçeneğinin de mevcut olduğu bu ürünü (T.O.O.B.'u) kullanmak adeta bir ayrıcalık gibi! Yarım kubbe üzerinde bulunan bir delikten gelen ışınlar sayesinde kullanılan ürüne ait videoya Galerimizden ulaşabilirsiniz.

Not: Video'da dikkat edeceğiniz gibi ekran üzerine bir delik açılmamış. Fakat ekran görüntüsünde bunu rahatlıkla gözlemleyebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları