HTC'den ödüllü Facebook yarışması

HTC Türkiye, Facebook sayfasında düzenlediği bu yarışmayı kazanana HTC One hediye ediyor!

HTC'den Facebook yarışması

Yarışmaya katılmak için Facebook HTC Türkiye sayfasındaki "En İyisini Yakala" bölümüne kaydolan takipçilerin, tutkulu bir futbol taraftarı olduğunu ve harika fotoğraflar çekme yeteneğini göstermesi yeterli. İster parkta çekilmiş bir şutun yakın planı, ister oğlunun ilk futbol topu ile oynaması, ister yakın arkadaşları ile birlikte maç izleme anı olsun, takipçiler istedikleri kadar fotoğraf gönderebilecekler, ancak sadece bir tanesi mutlu sona ulaşabilecek.

"En İyisini Yakala!" yarışması sonucunda 1 kişi, UEFA Avrupa Ligi final maçını 15 Mayıs 2013'te Amsterdam Arena'da izlemek için çift kişilik bilet, ayrıca en sevdiği içerikleri sunan HTC Blinkfeed, canlı ana ekranı, tek parça alüminyum kasası ve HTC UltraPixel kamerası ile yepyeni bir HTC One kazanabiliecek.

Yeni HTC One'ın merkezinde yer alan HTC BlinkFeed, kullanıcının sosyal medyadan eğlenceye, içerik güncellemelerinden haber ve fotoğraflara kadar birçok içeriği tek bir yerden bir bakışta erişmesine olanak sağlıyor.

HTC UltraPiksel Kamera, yenilenmiş 360 derece panorama, sıralı çekim, fotoğraftan nesne kaldırma gibi birçok başka özellik ve efekti de beraberinde sunuyor. Mobil telefonda kaliteli ses deneyimi yaşatan HTC BoomSound ise, özel amplifikatöre sahip ön stereo hoparlörleri, Full HD ekranı ve Beats Audio entegrasyonu ile en sevdiğiniz filmleri, müzikleri, YouTube videolarını ve oyunları gerçek bir deneyime dönüştürüyor.

Çizilmeye dayanıklı ekranı 468 ppi çözünürlük ile zengin ve doğal renkler sunarak parlamayı da azaltıyor. Ele rahatça sığan alüminyum tek parça gövde ile sarılmış ve parlak 4,7 Full HD(1080p) ekran ile donatılmış HTC One, hızlı gezinme imkânı veren Andorid Jelly Bean sistemini de içeriyor.

Yarışma hakkında ayrıntılı bilgi ve katılım için: https://www.facebook.com/htctr/app_448952861833126

Okuyucu Yorumları