Instagram'da başkasının hikayesini arkadaşlarınızla nasıl paylaşırsınız?

Instagram'da başkasının hikayesini (story) paylaşmak, arkadaşınıza göndermek için bazı adımları takip etmeniz gerekiyor. Peki Instagram hesabı olmayan bir arkadaşınıza göndermek istiyorsanız ne yapmalısınız? İşte detaylar...

Instagram'da başkasının hikayesini arkadaşlarınızla nasıl paylaşırsınız?

Instagram'da bir hikayeyi arkadaşınızla paylaşmak için izlemeniz gereken adımları anlattık. İster Instagram hesabı olsun, ister olmasın, story'leri basit bir şekilde paylaşabilirsiniz.

Instagram’da paylaşmak istediğiniz tonlarca içerik bulabilirsiniz ve buna arkadaşlarınızın hikayeleri de dahil. Neyse ki, Instagram bu süreci oldukça basitleştiriyor.

Bu yazıda, Instagram üyesi olan ve olmayan kişilerle bir Instagram Hikayesinin nasıl paylaşılacağını anlatacağız.

Bir Instagram Kullanıcısı ile Hikaye Paylaşmak (Story)

Eğer içeriği paylaşmak istediğiniz kişi bir başka Instagram üyesiyse, bir Instagram Hikayesini sadece birkaç dokunuşla başka bir kullanıcıyla paylaşabilirsiniz. Aşağıdaki adımları takip etmeniz yeterli olacaktır.

  • Telefonunuzda Instagram uygulamasını açın.

  • Paylaşmak istediğiniz Hikayeyi görüntüleyin.

  • Ekranın sağ alt köşesindeki ok simgesine dokunun.

  • Sonra, Hikayeyi göndermek istediğiniz kullanıcıları seçin ve ardından ekranın altındaki Gönder'e dokunun.

Arkadaşlarınızla bir Instagram Hikayesi paylaşmak için yapmanız gerekenler bu kadar. Ayrıca Instagram'da yakın arkadaşlarınızla bir Hikaye de paylaşabilirsiniz.

Instagram Hesabı Olmayan Biriyle Hikaye Paylaşmak

Instagram'da olmayan biriyle Instagram Hikayesi paylaşmak da benzer bir kolaylığa sahiptir. Aradaki tek fark, Hikayenin kendisi yerine Hikayenin Instagram bağlantısını paylaşıyor olmanızdır. Aşağıdaki adımları atmanız yeterli olacaktır:

  • Telefonunuzda Instagram uygulamasını açın.

  • Paylaşmak istediğiniz Hikayeyi görüntüleyin.

  • Ekranın sağ üst köşesindeki üç nokta menüsüne dokunun.

  • Sonra Paylaş... öğesine dokunun ve Hikayeyi göndermek istediğiniz kişiyi seçin. Veya Hikayeyi paylaşmak istediğiniz platforma dokunun ve ilgili alıcıyı seçin.

  • Alternatif olarak, Hikayedeki üç nokta menüsüne dokunduktan sonra Bağlantıyı kopyala'yı seçip uygulamadan çıkıp bağlantıyı, kişiyle paylaşmak için sohbete yapıştırabilirsiniz.

Instagram'da olmayan birine Hikaye göndermenin iki basit yolu bunlardan oluşuyor.

Birinin Instagram Hikayesini paylaşamayacağınız birkaç durum vardır. Bu genellikle, Hikayeyi yayınlayan kişinin, takipçilerinin Hikayenin paylaşılmasına izin vermediğinde veya bu kişinin Instagram hesabı gizliyse karşınıza çıkar.

Bu yazılarımız da ilginizi çekebilir: