iPhone 4 bir türlü renk değiştiremiyor

Yılan hikayesine dönen yeni iPhone 4 modeli: Ertelendi mi, buhar olup uçtu mu?

iPhone 4'te yeni bilmece!

iPhone 4 piyasaya çıktığı günden bu yana o ya da bu şekilde revaçta kalmayı başarıyor. Bu sefer ki konuysa renk. Malum günümüz kullanıcıları için renk konusu çok kritik bir yer tutuyor zira istedikleri renkte bir telefonu almak için yüzlerce dolar harcayan insanlar bulmak işten bile değil.

iPhone'nun uzun zamandır beklenen rengiyse beyazdı. Nitekim Digital Daily'de çalışan John Packowski'nin Apple'dan aldığı bilgiye göre beklenen beyaz iPhone önümüzdeki yıla kadar çıkmayacak.

Apple sözcüsünün yaptığı açıklama da bu haberi doğrular nitelikte. Sözcü; "Kullanıcılarımızı beyaz iPhone için bir yıl daha bekleteceğimiz için çok üzgünüz. Beyaz iPhone önümüzdeki bahar aylarından önce piyasada olmayacak." diyerek konuya açıklık getirdi.

Aslında hiç çıkmayacak iddiaları...

Aslında hiç çıkmayacak iddiaları...
Sinyal sorunu, çatlayan cam derken, şimdi de beyaz iPhone 4 bilmecesi...

Apple beyaz iPhone 4 için daha önce de pek çok kere çıkış tarihi ertelemişti. Son erteleme Haziran 2010 ayında gerçekleşmişti. Ancak bu son erteleme, diğerlerinden biraz farklı. Pek çok kaynağa göre Apple, aslında beyaz iPhone 4'ü piyasaya sürmekten tamamen vaz geçmiş durumda. Daha önce burada yayınladığımız haberde, beyaz iPhone 4'te yaşanan ilginç sorundan bahsetmiştik. Ancak görünen o ki, Apple bu ilginç sorunu bir türlü aşmayı başaramıyor.

Sonuçta beyaz iPhone 4'ün kaderi şimdilik belirsiz... Bir gün aramızda olup olmayacağını ise zaman gösterecek...

Okuyucu Yorumları