İşte LG'nin Android 4.4 alacak cepleri!

Eğer bu ceplerden birine sahipseniz Android 4.3'ü unutun! Telefonunuz doğrudan 4.4'e geçecek...

4.3'ü bırak; KitKat'a bak!

LG, son dönemde cep piyasasında isminden sıkça bahsettiriyor. Özellikle G2 modeli ve kavisli cebi G Flex ile büyük sükse yapan LG, 2013'ün son virajında Samsung'la sıkı bir rekabet haline girdi ve bunu 2014'te de sürdürecek gibi. Gelen son haberler de bu yönde. Görünüşe göre LG, bazı ceplerinde Android 4.3'ü atlayıp direkt olarak Android 4.4'e geçecek.

Android 4.4 KitKat'ın çıkmasıyla birlikte cep telefonu üreticileri pek çok modelinde sistem güncellemesine gitmeye başladı. Piyasadaki pek çok cep Android 4.2'den Android 4.3'e geçerken, bazıları da direkt olarak Android 4.4'e terfi ediyor. İşte bunlardan bazıları da LG'den geliyor. LG, bazı modellerinde Android 4.2'den direkt olarak Android 4.4'e geçiş yapacak. Bunlar arasında başta kavisli G Flex olmak üzere; LG Optimus F3, LG Optimus F6, LG G Pad 8.3, LG G Pro Lite, LG Optimus F7, LG-D315 (henüz duyurulmadı), LG Optimus L9 II, LG Optimus Vu II ve LG Vu III bulunuyor.

Bu güncelleme politikası eminiz ki LG'ye olumlu tepkilerle geri dönecektir. Bu arada LG'nin Optimus 4X HD modelinin ise son güncelleme olarak 4.1.2'de kalacağını söyleyelim.

Okuyucu Yorumları