Kararsızlara özel web sitesi!

Alışveriş yapacaksınız ama ne alacağınıza karar veremiyorsunuz. Öyleyse bu ilginç site tam size göre

Kararsızlara özel web sitesi!

İncehesap.com online alışverişte 'İnteraktif Danışmanlık' hizmetini tanıttı. İncehesap.com "Ürün Danışmanı" ismini verdiği akıllı alışveriş aracı ile ürün seçimini kolaylaştırmayı amaçlıyor.

Online alışverişler için özel olarak tasarlanan Ürün Danışmanı, basit kullanımı ile alışverişi keyfe dönüştürmek için tasarlandı. Çok sade bir arayüze sahip olan ve çok hızlı çalışan Ürün Danışmanı'nın, ihtiyaçlarınız hakkında size yönelttiği birkaç interaktif soruya cevap vererek, yüzlerce ürün seçeneği arasından ihtiyacınızı karşılayacak birkaç ürüne erişebiliyorsunuz. Böylelikle daha dar kapsamda ve doğru ürünler arasından seçim yapabiliyorsunuz.

Ürün Danışmanı farklı ürün kategorilerinde, ürünlere uygun sorular soruyor. www.incehesap.com/urundanismani bağlantısına tıklayarak birkaç saniyede deneyebilirsiniz.

Ürün kategorileri

Ürün kategorileri
Dizüstü bilgisayar, masaüstü bilgisayar, fotoğraf makinesi, video kamera, yazıcı ve projeksiyon cihazı kategorileri mevcut

Örneğin dizüstü bilgisayar için ev, iş, oyun amaçlı kullanımı, ağırlığın sizin için önemini, ekranı, bütçenizi vb seçerek seçenekleri hızla daraltarak istediğiniz gibi bir ürün bulabiliyorsunuz. Birkaç ürün arasında kalırsanız, bunları seçerek karşılaştırma yapabiliyorsunuz.

Ürün Danışmanı teknoloji ürünü satın alırken teknik terimler arasında boğulmak istemeyen, gereksiz özelliklere ücret ödemeden ihtiyacı olana ulaşmak isteyenlere büyük kolaylık sağlıyor.

Servis şimdilik dizüstü bilgisayar, masaüstü bilgisayar, fotoğraf makinesi, video kamera, yazıcı ve projeksiyon cihazı kategorilerinde, kullanıcılarından ücret talep etmeden hizmet veriyor. Firma Ürün Danışmanı'nı geliştirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları