Kodak’tan Yeni Yıla Özel Dijital Sürpriz

Kodak’ın yeni kampanyasında, Kodak EasyShare CX7220 dijital fotoğraf makineleri, özel fiyat ve taksit avantajlarıyla, yalnızca Kodak Express satış noktalarından satın alınabilecek.

Kodak’tan Yeni Yıla Özel Dijital Sürpriz

Kodak, yeni yıla girerken dijital fotoğraf meraklıları için cazip bir kampanya düzenliyor. Kodak EasyShare CX7220 dijital fotoğraf makineleri, özel fiyat ve taksit avantajlarıyla tüketiciye sunulacak. Yalnızca Kodak Express satış noktalarından satın alınabilecek ürünün KDV dahil fiyatı 149 milyon TL olacak. Ayrıca, Yapı Kredi Worldcard sahiplerine 8 taksit imkanı sağlanacak.

2,14 MP çözünürlüklü ve 2X optik zoom’lu CX7220, tek bir tuşa dokunarak profesyonel kalitede fotoğraflar çekmeyi sağlıyor. 16 MB dahili belleği bulunan ürün, video ve ses özelliklerine de sahip. Pil ve bellek kartı hariç 175 gr. ağırlığındaki CX7220 ile çekilen görüntüleri, Kodak EasyShare makine ve baskı birimlerini kullanarak anında paylaşmak ya da basmak da mümkün.

Kodak Express satış noktaları, CX7220’nin yanı sıra diğer Kodak ürünlerinde de Yapı Kredi Worldcard sahiplerine 8 taksit imkanı sunuyor.

Okuyucu Yorumları