LG G5'ten yeni ipucu var!

LG G5'ten sızan yeni bir diyagram, amiral gemisinin yapabileceği tasarım değişikliğini gösterdi!

LG G5'ten yeni ipucu var!

Önümüzdeki ay Mobil Dünya Kongresi'nde tanıtılması beklenen LG G5'ten sızan yeni bir diyagram, telefonun alıştığımız tasarımının değişebileceğini gösteriyor.

İsrailli web portalı Walla'dan Shai Mizrahi tarafından yapılan keşfe göre LG G5'in ses seviyesi düğmeleri, telefonun arkasından yan tarafa taşınacak. Güç düğmesi ise parmak izi tarayıcısıyla birlikte telefonun arkasındaki yerini koruyacak.

LG G5'ten yeni ipucu var!

LG G5'le ilgili daha önceki bir dedikodu, telefonun tasarımında değişiklik yapılabileceğinin ipucunu vermişti. Sızan bir çizimde telefonun alt kısmından çıkan çekmecenin pili değiştirmeye imkan tanıdığı görünüyordu. Bugünkü sızıntıda çekmeceyi görmesek de, önceki sızıntı ses düğmelerini benzer şekilde yanda gösteriyordu.

Diyagrama göre LG G5 149.4 x 73.9 x 8.2mm boyutlarında olacak, yani G4'ten daha ince, ancak biraz daha uzun ve geniş bir telefon bizi bekliyor. Elbette bu tür sızıntılara her zaman dikkatle yaklaşmakta fayda var. MWC'ye 1 aydan fazla süre olduğuna göre önümüzdeki günlerde yeni ipuçlarıyla karşılaşma olasılığımız var.

Okuyucu Yorumları