LG Optimus'a okur testleri!

CHIP Test Merkezi jüride, okur incelemeleri testte: LG Optimus'u blogcular test edecek!

LG Optimus'a okur testi!

LG Electronics, markaların son kullanıcı deneyiminden, tüketicilerin de markaların bu birikiminden maksimumda fayda sağlamasına öncülük edecek yaratıcı bir uygulamayı hayata geçirdi.

LG'nin geliştirdiği ve özellikle gençlerin büyük ilgisini çekecek Android işletim sistemli yeni akıllı telefon LG Optimus'u (LG GT540), son kullanıcılara yol göstermek üzere ilk olarak blogger'lar test edecek; en etkili kullanıcı deneyimini blog'una yansıtacak olanlar ödüllendirilecek

Mobil iletişim sektörünün küresel lideri ve teknoloji önderi LG, Türkiye'de piyasaya sunduğu Android işletim sistemli yeni akıllı telefonu (Smartphone) LG Optimus (LG GT540) ile sıra dışı bir uygulamaya imza atıyor. Kolay kullanım, hızlı mobil erişim gibi gençlerin bir akıllı telefondan bekledikleri tüm özellikleri kullanıcılarıyla buluşturan telefonu ilk olarak blogger'lar deneyimliyor.

LG Optimus'u test ederek, kullanıcı deneyimini en yaratıcı şekilde ortaya koyacak olan blogger'lar LG Electronics Türkiye tarafından ödüllendirilecek. Yarışmaya, konularında öncü olan, en çok takip edilen 20 blogger katılıyor. Aralarında Chip Test Merkezi Yöneticisi Şahin Ekşioğlu'nun da bulunduğu 8 kişilik jüri heyeti, ortaya konulacak kullanıcı deneyimini belli kriterlere göre oylayacak.

Ne zaman sonuçlanacak?

Ne zaman sonuçlanacak?

Kullanıcı deneyiminin markalar için çok değerli olduğunu, markaların bu deneyimden alacağı derslerle tüketicilerine daha iyi ürünler sunabileceğini belirten LG Türkiye Ürün Marka Müdürü Aysun Şabanlı, "LG olarak, kitlelerin sesi oldukları kadar, onların duygu, düşünce ve beklentilerinin sözcülüğünü de yapan fikir önderleriyle karşılıklı bilgi paylaşımına büyük önem veriyoruz. Biz, başarımızın önemli bir kısmını, kullanıcı deneyimine verdiğimiz öneme dayandırıyoruz. Kullanıcıların nabzını tutarak, onların beklentilerini anlamaya çalışarak ve bu beklentiler ışığında çalışmalarımızı sürdürerek 'akıllı teknoloji ve stil sahibi tasarımla harmanlanmış hayatın içindeki ürünleri' sunmaya odaklanıyoruz. Bu süreçte, kullanıcılara yol gösteren, onların beklentilerini açık ve doğru şekilde tanımlayan, kendi kişisel duruşlarıyla kitlelere örnek olan referans kişilerin, biz üreticilere en doğru geri beslemeyi sağladıklarına inanıyoruz. Onların istekleri ve beklentileri, son kullanıcıların istek ve beklentilerini temsil ediyor. Bu projenin amacı da son kullanıcılar için referans kişi rolünde olan blogger'ların, yetenek ve birikimleriyle kullanıcı deneyimini en yaratıcı şekilde ortaya koymalarına destek olmak... Tabii bir de, bu süreç boyunca eğlenceli ve keyifli bir içeriğe ulaşmayı da hedefliyoruz." dedi.

Yarışmaya katılan blogger'lar LG Optimus'u 23 Temmuz'a kadar tam bir tüketici gibi deneyecek; bu deneyimi blog'ları vasıtasıyla son kullanıcılara aktaracak. Süreç sonunda bu deneyimi, belirlenen kriterler doğrultusunda, konusunda uzman jüri üyeleri değerlendirecek ve performansları puanlayacak. Jüri değerlendirmeleri 23 Temmuz'da başlayacak. 29 Temmuz'da yapılacak ödül töreninde de proje birincisi, ikincisi ve üçüncüsü açıklanacak.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları