Lumia 520, şimdi de kahraman oldu!

Windows Phone'un taçsız kralı Lumia 520, şimdi de bir polis memurunun hayatını kurtardı!

Kahraman Lumia 520!

Globo'dan yayınlanan bir habere göre, Brezilya'da gerçekleşen bir olayda Nokia Lumia 520, onu taşıyan polis memurunun hayatını kurtardı. Tatil gününde annesi ile babasını ziyaret etmeye giden, ismi açıklanmayan memur, kendilerinin rehin alındığını görmüş ve hemen destek istemiş. Ama bundan sonra olaylar farklı bir şekilde gelişmiş. Karambol anında kendisine iki el ateş eden hırsızlar, bir mermiyi ıskaladı ama ikinci mermi memura isabet etmeyi başardı. Pantalonun arka cebinden vurulan memur ise durumdan yara almadan kurtuldu. Zira arka cebinde duran Lumia 520 onu isabet aldığı mermiden korumayı başardı. Pek tabi telefon kullanılmaz hale geldi ama mermi polisin vücuduna yaklaşamadı bile...

Kendini olayların ortasında bulan polis memurunın, telefonu tarafından korunacağı sanıyoruz aklına bile gelmezdi. Olayın bir diğer önemli göstergesi de hiçbir teste gerek kalmadan, Nokia telefonların ne kadar sağlam olduğunu gözler önüne sermesi oldu.

Hatırlamakta fayda var; 2013 yılında yapılan bir testte, Lumia 920 üzerinde uygulanan 24 tonluk güce dayanabildiği gözler önüne serilmişti.

Okuyucu Yorumları