Microsoft'un yeni "devi!"

Biz yeni Xbox'ı beklerken, Microsoft karşımıza bu "devle" çıktı ve hepimizi şaşırttı!

Microsoft'un yeni "devi!"

Microsoft, Mart ayı başında bilinen iş tanımlarını ortadan kaldıracak olan, Envisioning Center isimli yeni ofis modellerini tanıtmıştı. Yaşama, çalışma ve bir yandan da oynama alanı olarak tanımlanan bu yeni ofisler, gelen yeni bir habere göre, Microsoft tarafından üretilecek ve Kinect kullanıma açık 120 inç ebatlarında, 4K çözünürlüğe sahip bir televizyonla süslenecek.

Şimdilik sadece Seattle eyaletinde bulunan ana merkeze koyulması planlanan televizyon, Microsoft'a göre önümüzdeki on yıl içerisinde tamamen standart hale gelecek. Ana bir televizyonun etrafına yerleştirilmiş daha ufak ekranlar aracılığı ile birçok farklı görüntüyü sağlayacak olan sistem, her türden insanın evinde bulunabilecek. Pek tabii Microsoft normalde, bu ya da benzeri televizyonlar üreten bir firma değil. Hal böyle olunca da bahsi geçen ürünün herhangi bir şekilde satışa çıkarılmayacağı da net bir şekilde ortaya çıkıyor.

Firma tarafından yapılan açıklamadaysa, ürünün sadece bazı özel "işler" için tasarlandığı, aynı zamanda sahip olduğu görüş açısı ile günümüz izleyicileri ve de özellikle oyuncuları için ideal olmadığı dile getirildi. Pek tabii sağlanan görüntünün tek kelimeyle inanılmaz olduğu ve şu ana kadar yaratılmış en keskin görüntüye sahip olduğunun da altı çizildi.

Envisioning Center'da sorumlu olarak çalışan Anton Andrews ise, ilk fırsatta bu devasa sistemi kullanabilecekleri bir film akşamı düzenlemeyi planladıklarını söyledi.

Okuyucu Yorumları