Moborobo ile Android'inizi PC'nizden yönetin

Bu ücretsiz araç sayesinde Android cebinizi veya tabletinizi tam anlamıyla PC'nizden yönetin!

Cebinizi PC'nizden yönetin

Android cihazlarımızda sahip olduğumuz bilgi ve çeşitli verilere zaman zaman bilgisayarımızda erişip onları düzenlemek veya yedeklemek isteyebiliyoruz. Bu yazımızda size tanımak istediğimiz Moborobo, Android cihazınızı direkt olarak bilgisayarınızdan yönetmenize izin veriyor.

Moborobo'yu bu adresten Windows PC'nize indirin ve kurun. Program yüklendikten sonra Android'inizi USB kablosuyla PC'nize bağlamanız gerekecek (Android cihazınızda "USB hata ayıklama" seçeneğinin etkin olduğundan emin olun). Moborobo, telefonunuzla iletişim kurabilmek için bir Android sürücüsü kuracaktır. Eğer bir sorun yaşarsanız, Android cihazınıza "Mobo Deamon"u kurmanız ve cihazlarınızı eşleştirmeniz gerekecek (ekrandaki yönergeleri takip etmeniz yeterli).

Cihazlarınız eşleştikten sonra birçok istatistik ve daha fazla bilgi PC'nizin ekranına gelecek. Bu bilgiler arasında firmware bilgileri, pil seviyesi, boş alan ve veri istatistikleri gibi bilgiler var.

Data sekmesinde Android cihazınızda yüklü olan verileri görebilir ve isterseniz yedekleyebilirsiniz. Bu veriler arasında SMS'leriniz, arama geçmişiniz ve kişi bilgileriniz bulunuyor.

Apps sekmesinde cihazınızda yüklü olan uygulamaları görebilir, yenilerini yükleyebilirsiniz. Programın yetenekleri bunlarla da sınırlı değil. Örneğin müzik ve fotoğrafları PC'nizdekilerle eşitlemeniz mümkün.

Okuyucu Yorumları