Nokia Kadıköy'den çalınan boğayı arıyor...

Nokia, Kadıköy Meydanı'ndan çalınan yavru boğa heykelinin peşine düştü. Bulana ödül bile var...

Nokia boğa peşine düştü!

Bugüne kadar elimizden pek çok basın bülteni geçti; ama Nokia'nın son bülteni gerçekten farklı... Yeni kampanyası için adeta bir senaryo yazan ve kullanıcılarını da bu senaryoya dahil etmeyi başaran Nokia'nın bülteni aynen şu şekilde:

Finlandiyalı mobil iletişim devi Nokia, Kadıköy Altıyol Meydanı'ndan çalınan yavru boğa heykeline sahip çıkıyor. Heykelin bulunması için Finlandiya'dan çağrılan Nikolas Jaakinen, canlı ya da cansız kayıp hayvanların bulunması konusunda uzman bir dedektif. Jaakinen, Nokia kullanıcılarının da desteğiyle yavru boğayı kısa sürede bulacağına inanıyor. Araştırmaya yardımcı olmak isteyen kullanıcılar, www.jaakinentakip.com sitesinden ünlü dedektifle temasa geçebiliyorlar. Yavru boğayı bulmayı başaran kullanıcıyı iki kişilik İspanya seyahati bekliyor.

Finlandiya bozkırlarında kaybolan geyikleri bulmasıyla tanınan ve İstanbul'da gördüğü yoğun ilgiden çok etkilenen Jaakinen, yavru boğanın nerede olduğuna dair henüz hiçbir bulguya rastlanmadığını, boğayı bulmak için son derece sistemli ve organize bir biçimde hareket etmek gerektiğini, bu araştırmada en büyük desteği halktan beklediğini söyledi.

Jaakinen, halkla irtibat kurmak için www.jaakinentakip.com isimli bir web sitesi de açtı. Sitede, konuyla ilgili tüm açıklama ve araştırma raporlarına, Jaakinen ile ilgili ayrıntılı bilgilere ve adım adım güncellediği bloguna, ayrıca Nokia kullanıcılarının araştırmalara yardım etmelerini sağlayacak Nokia Vine uygulamasına ulaşmak mümkün.

Not:Bahsi geçen isim ve olaylar hayal ürünüdür.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları