OnePlus 5, Aslında Bu Özelliğe Sahip Değilmiş!

OnePlus'ın eş kurucularından Carl Pei, yeni amiral gemisi telefonları OnePlus 5 ile ilgili önemli bir yanlış anlaşılmayı düzeltti!

OnePlus 5'te bu özellik, aslında yok!

Aylar süren beklemenin ardından OnePlus nihayet geçtiğimiz günlerde, yeni telefonu olan OnePlus 5'i resmi olarak dünya ile tanıştırdı. Cihazın bir çok müşteri tarafından beğenilecek bir çok özelliği olmasına rağmen, şirket telefonun kamerasıyla ilgili çabalarını açıklamakta oldukça hevesliydi. Cihaz, bir çok yeni telefonda olan çift lens/sensör kamera setine sahip. Bir çok dağıtımcı cihazın tıpkı iPhone 7 Plus gibi 2x optik zoom özelliğine sahip olduğunu iddia etse de, görünüşe bakılırsa bu sadece bir yanlış anlaşılmadan ibaret.

OnePlus 5, Aslında Bu Özelliğe Sahip Değilmiş!

OnePlus eş kurucularından Carl Pei, cihazın 2x optik zoom değil, 2x kayıpsız zoom özelliğine sahip olduğunu açıkladı. Pei, cihazın optik yaklaştırmasının 1.6x olduğunu, geri kalan 0.4x'in ise SmartCapture çoklu-kare teknolojisi ile sağlandığını anlattı. Bir çok kullanıcı için önemsiz bir detay olsa da, şirketin bu gerçeği su yüzüne çıkarması oldukça iyi bir hareket.

OnePlus 5, 27 Haziran'da, 6GB RAM modeli için 479 dolar, 8GB RAM modeli içinse 539 dolar fiyat etiketiyle satışa sunulacak.

Okuyucu Yorumları