Optoma Türkiye'de İddiasını Arttırıyor

Projektör Devi Optoma Türkiye'de iddiasını arttırıyor.

Projektör devi Optoma iddialı

Optoma, Türkiye operasyonları kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Texas Instruments tarafından öncülük edilen DLP teknolojisine sahip ödüllü projeksiyonları ve Nu Force ses aralığıyla geliştirdiği yüksek kaliteyle şık bir tasarımı birleştiren ses ürünleriyle Optoma, Türkiye pazarında da daha güçlü bir konuma gelmeyi hedefliyor.

"DPL Teknolojisine sahip ürünlerimizle daha uzun ömürlü ve gerçeğe daha yakın görüntüler sunuyoruz"

2018 yılı itibariyle dünyanın en çok 4K UHD ev sineması projektörü satan şirketi olduklarını da sözlerine ekleyen Düzgün DPL teknolojisine sahip Optoma projektörlerinin kullanıcılara sunduğu avantajları ise şöyle açıklıyor: "Projeksiyon ürünlerini tercih eden kullanıcılar öncelikli olarak parlaklık, çözünürlük, kontrast oranı ve kullanım ömrü gibi özelliklerine dikkat ediyor. Bu noktalarda DPL tipi yeni nesil projektörlerin LCD projektörlere göre birçok avantajı bulunuyor. Özellikle yüksek kontrast oranlarıyla gerçeğe daha yakın görüntüler elde edilebiliyor. Aynı zamanda DLP teknolojili projektörlerimiz sahip olduğu bileşenleri sayesinde daha basit ve yeni nesil bir yapı sunuyor. Böylece LCD tipi projektörlere göre çok daha uzun ömürlü olmasını sağlayarak herhangi bir bakım gerektirmiyor bu da onemli bir maliyet avantajı olarak kullanıcıya geri dönüyor. Lambalı DLP ürünlerimizde daha önce 6000-10000 saat olan lamba ömrünü artık birçok ürünümüzde 15000 saate kadar çıkarmış durumdayız. Bunun yanında LED ve lazer teknolojisine sahip ürünlerimizde bu oranın 20000-30000 saate kadar ulaştığını söyleyebiliriz."

"Yüksek teknolojili yenilikçi ürünleri kullanıcılarla buluşturacağız"

Her segmentte çok geniş ve yenilikçi bir ürün gamına sahip olduklarını ifade eden Düzgün, "Türkiye'de özellikle yüksek teknolojili yeni ürünlere odaklanmak istiyoruz. Hedef kitlelerimize göre 300 ansilumen parlaklık ve üst segmentte Lazer 10000+ kurumsal çözümlerimizden mapping ve blending uygulamalarına kadar tüm yeni teknolojilerimizi kullanıcılara sunmayı hedefliyoruz. Eğitim sektörüne yönelik olarak ürettiğimiz interaktif lazer projektörlerimiz, ev sineması için geliştirdiğimiz LED, Lazer 4K UHD modellerimiz ve iş, eğitim ve ev eğlencesi alanları için akıllı(Android) projektörlerimizin satışlarını gerçekleştirmek üzere çalışmalarımızı sürdüreceğiz. 4K LED ekranlarımızın yanı sıra çok yakında Nuforce kablosuz kulak içi wifi ve bluetooth kulaklıklar ile dac station ürünlerimizin de satışına başlamayı planlıyoruz," dedi.

Dünya genelinde 17000'den fazla çalışanı olan optik component, ses ve görüntüleme çözümleriyle dünyanın en büyük DLP ODM üreticisi Coretronic grubunun bir markası olarak kurulan Optoma aynı zamanda dünyada ilk 'DARBEE Visual Presence' teknolojisine sahip marka olarak biliniyor. Eğitim, kamu, müzeler, konferans salonları, ev sineması, perakende, medikal, etkinlik, ev eğlencesi, sanat galerileri vb. alanlarda 20000+ saat kullanım ömrü olan lazer profesyonel Audio&Video çözümleriyle kullanıcılara DuraCore Lazer ve Multicolor teknolojisi ile hizmet sunuyor.

Okuyucu Yorumları