PC’de DivX biçiminde televizyon seyretmek

Hauppauge, Hannover’de düzenlenecek olan CeBIT fuarında WinTV PVR ailesi biçimindeki video kayıt sistemlerini, Digital Video Broadcasting ürünlerini ve ağ tabanlı en eğlencesi çözümü “MediaMVP” ürününü tanıtacak.

PC’de DivX biçiminde televizyon seyretmek

Firma aynı zamanda analog TV çözümleri ve MediaMVP ailesi için DivX biçimi desteğini de görücüye çıkaracak. Artık tüm analog TV çözümleri yeni bir yazılım versiyonu ile DivX biçiminde kayıt etme ve çalma fonksiyonlarına sahip olacak. Ünlü MediaMVP Box ile artık DivX videoları da oynatılabilecek.

USB 2.0’lı TV Box

Hauppauge, ürün yelpazesini hesaplı, harici, analog TV çözümleri ile genişletiyor. WinTV USB2, bilgisayara USB 2.0 üzerinden bağlanacak, analog televizyon yayınlarını alacak ve yazılımsal video kaydedici görevini görecek.

Şu ana kadar Microsoft Media Center PC’leri için TV kartı sunan Hauppauge, Windows bilgisayarlarını ileride DVB-T için de hazır hale getirecek. WinTV Nova-T, kara üzerinde yayınlanan dijital programları da alacak ve beraberinde sunulan yazılımsal video kaydedici ile kaydedebilecek.

Analog ve dijital kablolu televizyon

Hauppauge, analog/digital hibrit çözümü WinTV Nexus CA ile kullanıcılara kablodan hem dijital (C) hem de analog (A) programları izleme imkanı sunuyor. Hem analog hem de dijital yayınların izlenebilmesi için sadece bir program yeterli olacak.

Okuyucu Yorumları