Predators'e AMD gücü ve takviyesi!

AMD teknolojisi, "Predators" filmini beyazperdeye taşıyor. İşte beklenen filmin perde arkası...

Predators'e AMD gücü!

AMD bugün yaptığı bir açıklamada, Troublemaker Studios'un yeni filmi "Predators" için hazırlanan animasyonlar ve özel efektleri yaratmakta Altı Çekirdekli AMD Opteron™ işlemciler ve ATI FirePro™ grafik hızlandırıcılarından yararlandığını açıkladı.

Yapımcılığını ve uygulayıcı yönetmenliğini ünlü filmci Robert Rodriquez'in üstlendiği, başrolünde Akademi Ödüllü oyuncu Adrien Brody'nin oynadığı Predators, bir gezegende av olarak bir araya getirildiklerini anlayan bir grup seçilmiş askerin öyküsünü anlatıyor.

• Film endüstrisinde uzun bir geçmişi olan Troublemaker Studios, gişe rekortmeni filmlerde dijital filmciliğin ve özel efektlerin sınırlarını zorlamak için AMD teknolojisini kullanıyor.

• Rodriguez, Predators'a ek olarak altı filminde daha AMD teknolojisinden yararlandı. Bu filmler "Shorts", "Spy Kids 2: The Island of Lost Dreams", "Spy Kids 3D: Game Over", "Planet Terror" ve "Sin City".

• Rodriguez'in 3 Eylül 2010'da gösterime girecek yeni filmi Machete'de de dijital omurga olarak AMD teknolojileri kullanılıyor.

İşte AMD hakkında söylenenler

İşte AMD hakkında söylenenler

Alıntılar
"Robert Rodriguez, canlı performans müzisyeni gibi çalışan bir yönetmen. Her şeyi o anda doğaçlama yaratıyor," diyen AMD Dijital Ortam ve Eğlence Direktörü Charlie Boswell, şöyle devam etti: "Teknoloji ve teknoloji ortaklığı tercihleri, yönetmenin canlandırmak istediğinin ödün verilmeden ve gecikmeden hayata geçirilmesini sağlayacak şekilde yapılıyor. Rodriguez'in Troublemaker Studios ekibi, AMD'nin üstün ATI FirePro V8800 grafik çözümlerine ve Altı Çekirdekli AMD Opteron işlemcilerine dayalı işistasyonlarıyla, dijital sanatçıların düşündükleri hızda yaratabiliyor ve anlatabiliyor."

"AMD platformları sayesinde yaratıcı ekibim, gereken tüm kavram ve tasarımları hızla oluşturup canlandırma özgürlüğüne sahip oluyor," diyen Robert Rodriguez, şöyle söyledi: "AMD'nin komple platform çözümü, hayalimizi gerçeğe çevirmemize yardımcı oluyor. Görüntüleri ve sahneleri, eskiden bilgisayar teknolojisinin engel olamadığı bekleme süreleri olmaksızın kurgulayabiliyoruz."

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları