Samsung'tan Galaxy Note 4'e Güvenlik Güncellemesi!

Samsung, geçtiğimiz günlerde sürpriz biçimde güncellediği Galaxy S5'in ardından, şimdi de Galaxy Note 4 için bir güncelleme yayınladı!

Galaxy Note 4'e güncelleme!

Galaxy Note 4 artık Android sürümünü yükseltecek güncellemeler almayacak kadar eski bir telefon. Ancak emektar cihaz, Samsung'tan en son güvenlik güncellemelerini almaya devam ediyor.

Samsung'tan Galaxy Note 4'e Güvenlik Güncellemesi!

Samsung, neredeyse üç yaşında olan Galaxy Note 4 için Ağustos 2017 güvenlik yamalarını yayınladı. Firmanın önceki amiral gemileri için en son güvenlik güncellemelerini yayınladığını biliyoruz. Örneğin Galaxy S5 de geçtiğimiz günlerde Ağustos güncellemelerini almıştı. Galaxy Note 4'ün Hollanda'daki markasız N910FXXS1DQH8 firmware sürümü için yayınlanan güncelleme, yaklaşık 200MB ve Google'ın Ağustos güvenlik yamalarını içeriyor. Güncelleme, pil, bellek yönetimi ve kararlılık alanlarında da optimizasyonlar içeriyor.

Güncelleme içerisinde Samsung'un kendi yazılımlarına yönelik 12 onarım da mevcut. Yama, şu an Avrupa'da İtalya ve Avusturya dahil birkaç pazarda indirilmeye sunulmuş durumda.

Okuyucu Yorumları