Samsung'un yeni katlanabilir telefonları Fold 4 ve Flip 4 için tarih sızdı

Samsung'un yeni katlanabilir telefonlarının ne zaman tanıtacağı, bu sızıntıyla birlikte belli oldu.

Samsung'un yeni katlanabilir telefonları için tarih sızdı

Evan Blass tarafından sızdırılan bir tanıtım resmine göre, Samsung'un bir sonraki büyük "Unpacked" lansman etkinliği 10 Ağustos tarihinde düzenlenecek. GÖrüntü, Blass ve 91Mobiles tarafından bu ayın başlarında sızdırılan, duyurulmamış Samsung Galaxy Z Flip 4 katlanabilirinin bulanık bir görüntüsünün yanı sıra bu tarihi gösteriyor.

Galaxy Z Flip 4'ün etkinlikte piyasaya sürülecek birkaç cihazdan biri olması bekleniyor. Ayrıca Mayıs ayında sızdırılan Galaxy Fold 4 adlı yeni bir Galaxy Fold cihazı da söylentilerde yerini alıyor. Bu cihaza ve Galaxy Flip 4’e bakıldığında, Samsung'un katlanabilir serisinde bu yıl büyük bir tasarım değişikliği olacak gibi görünmüyor.

Haberler, yeni telefonların yanı sıra Galaxy Watch 5 ve Galaxy Watch 5 Pro'dan oluşan yeni nesil Samsung akıllı saatlerini de görebileceğimizi gösteriyor. Bu akıllı saatlerin görüntüleri de bu ayın başlarında sızmıştı ve ikisinin de bu sefer fiziksel olarak dönen bir çerçeve içermeyeceğini doğrulayarak hayranların önceki Galaxy Watch cihazlarında sevdikleri bir özellikten vazgeçildiğini göstermişti.

Samsung'un yaklaşan lansmanının 10 Ağustos tarihi de daha önce cihazların 26 Ağustos'ta satışa çıkabileceğini belirten Jon Prosser tarafından sızdırılmıştı.