Seagate'ten, Oyuncular İçin Dev Gibi Sabit Disk!

Seagate, özellikle Xbox One kullanıcıları için geliştirdiği yeni dev sabit diski ile, oyuncuların rahat bir nefes almasını sağlayacak!

Seagate'ten çok özel bir sabit disk!

Seagate, Xbox konsolları için yeni Game Drive Hub'ı tanıttı. 8TB depolama alanıyla gelen Hub, ayrıca çok-işlevli USB desteği sunuyor. Sürücü Xbox ile uyumlu olması için özel olarak geliştirildi ve Xbox One ailesindeki tüm konsollarla uyumlu (Xbox One, Xbox One S, ve Xbox One X).

Seagate, böyle bir donanım çıkarmasının sebebini şöyle açıklıyor: "Xbox Game Pass bu ayın başında kullanılmaya başlandı ve sürekli güncellenen 100'den fazla Xbox oyununa erişim sağladı. E3'de önümüzdeki büyük Xbox oyunları da tanıtıldı ve bu da oyuncuların beklentisini daha da arttıracak. Xbox Game Pass doğrudan indirmeleri mümkün kıldığı için, yeterli depolama alanına sahip olmak kritik önem taşıyor."

Cihazın yaklaşık 200 Xbox oyunu depolayacak kapasitesi var; boş kalan alanlar da kayıt verilerini ve indirilebilir içeriği saklayabiliyor. Cihazın önündeki USB 3.0 girişleri, oyun kontrolleri ve mobil cihazları şarj etmek, konsola diğer bileşenleri bağlamak için kullanılabiliyor.

Seagate Game Drive Hub'ı, yurt dışında bu ay sonunda199.99 dolara bulmak mümkün olacak.

Okuyucu Yorumları