Sony Ericsson'dan Eğlence makinesi K500i

Tasarımı, ve üstün teknik özellikleriyle tam bir görüntüleme ve eğlence makinesi olan K500i ile fotoğraf ve video çekip göndermek çok kolay.

Sony Ericsson'dan Eğlence makinesi K500i

Oyun oynamak ve Music DJ ™ uygulamasıyla kendi müziğini yapmaksa gerçek bir keyif. K500i’nin 1,9 inçlik 65.536 renkli geniş TFT ekranı ve MultiAction™ joystick’i oyun oynamanın keyfini doruğa çıkarıyor. Java ve 3D desteği sayesinde hızlı ve rahat oyun oynamayı garantileyen K500i, oyun severlerin vazgeçilmez aksesuarı Gameboard ile bir araya geldiğindeyse gerçek anlamda bir oyun konsoluna dönüşüyor. K500i’nin 12 MB’lık dahili belleği 170 adet iki boyutlu veya 45 adet 3 boyutlu oyunu saklayabiliyor.

K500i’nin 4X dijital zum kamerasından anında yararlanma olanağı sağlayan çift ön yüzlü tasarımı, resim ve hareketli görüntüleri hayatın doğal akışı içinde çekmeye yeni bir boyut kazandırıyor. Objektif kapağı açıldığında devreye giren kamera sayesinde fotoğraf ya da video çekip K500i’nin ekranından izlemek çok kolay. QuickShare™ özelliğiyse fotoğraf ve videoların yalnızca birkaç tıklamayla MMS ya da e-mail ile gönderilerek hemen paylaşılabilmesini sağlıyor. Davul, bas, klavye ve diğer ses efektleriyle yeni zil sesleri oluşturma olanağı sağlayan Music DJ ™ uygulaması ise müzisyenlerin karşı koyamayacağı kadar ilginç.

Okuyucu Yorumları