Sony Internet TV ile TV deneyiminde yenilik!

Sony Internet TV ile TV izleyicisi pasif olmaktan çıkıyor, aktif hale geliyor! İşte yeni 2011 serisi

Internet TV'de önemli yenilik

Sony, Türkiye pazarında satışa sunacağı birbirinden özel tam 27 BRAVIA Internet TV modelini, Sony Avrupa Teknik Pazarlama Kıdemli Yöneticisi Tim Page'in katılımıyla Sony Eurasia A.Ş. Teknik Pazarlama Müdürü Mete Emiroğlu ve BRAVIA TV Ürün Müdürü Ersin Kösoğlu'nun ev sahipliğinde düzenlediği basın toplantısı ile tanıttı. Ayrıca, televizyon dünyasının geleceğine ilişkin hedef ve yatırımlarını paylaştı.

Yeni nesil İnternet TV'niz ile TV izleme alışkanlıklarınız değişecek
Sony Avrupa Teknik Pazarlama Kıdemli Yöneticisi Tim Page, "İnternet içeriği, akıllı teknoloji ve özellikler, endüstri lideri 3D ile Sony BRAVIA 2011 TV serisi, insanların TV hakkındaki düşüncelerini değiştirecek. Şimdi televizyonunuz ev eğlencenizin gerçekten merkezi haline geliyor ve televizyon deneyimi yeniden tanımlanıyor" dedi.

Yeni seri, pek çok ilk ile birlikte geliyor

Yeni serinin görüntü kalitesi, 3D, bağlanabilirlik ve tasarım olmak üzere dört ana başlıkta öne çıktığını vurgulayan Sony Eurasia A.Ş. BRAVIA TV Ürün Müdürü Ersin Kösoğlu, şunları ifade etti: "Yeni BRAVIA® TV 2011 serisinde yer alan modeller yepyeni ve gelişmiş teknolojiler içeriyor. Sony'nin yeni görüntü işlemcisi X-Reality sayesinde Internet video içeriklerinde, bugüne kadar en gelişmiş görüntü kalitesini sunuyor. 2011 serisindeki yeni Sony 3D Active Shutter gözlükler, sadece 59 gram ve 2010'dakilere göre daha da hafif, daha da ergonomik. Ayrıca, USB'den şarj edilebilme özelliği sayesinde 3 dakikalık şarj ile tam 3 saat kullanılabiliyor. Full HD'de yüksek kaliteli bir 3D görüntü sağlanarak, saatler boyu 3D izleme keyfini yaşatıyor. YouTube, Facebook ve DailyMotion başta olmak üzere 20'nin üzerinde servis ile çevrimiçi dünyanın zenginleştirilmiş eğlence seçeneklerine bağlanmayı sağlıyor. İster kapalı ister açık her zaman mükemmel ve minimalist bir tasarım eseri gibi oturma odasına etkileyici bir görünüm kazandıran Monolithic Design da bu seneki ürün gamında genişleyerek yer almaya devam ediyor."

2D ve 3D'de geliştirilmiş Full HD görüntü kalitesi

En az flulukla daha net ve daha aydınlık Full HD 3D görüntüye sahip Sony BRAVIA 3D TV'ler, 3D eğlencesinin keyfini ailecek yaşamak için iyi bir seçim. 2011 yelpazesi ayrıca geliştirilmiş HD 2D görüntü kalitesine de sahip. HX920, koyu siyahlar ve güçlendirilmiş beyaz seviyeleri ile güzel bir sinematik görüntü için yenilikçi Intelligent Peak LED arkadan aydınlatma teknolojisini kullanıyor.

Bağlanabilirlik, sesli konuşma ve diğer özellikler

Bağlanabilirlik, sesli konuşma ve diğer özellikler

Sony BRAVIA TV 2011 serisindeki, sinematik HX920, ince ve şık NX720, Full HD 3D özelliği sunan EX720 ve yatak odası veya mutfak için ideal olan küçük ekranlı, Full HD, İnternet TV özellikli EX320'ye kadar pek çok modelde, genişletilmiş entegre Wi-Fi bağlantısı bulunuyor. Full HD CX520 gibi diğer İnternet TV'ler ise Kablosuz LAN'a Hazır özelliğe sahip. Bu TV'ler de isteğe bağlı olarak alınabilen bir Sony USB Wi-Fi adaptör ile kolaylıkla bağlanabiliyor ve kullanıcısını, gelecekteki kablosuz bağlantı ve çevrimiçi eğlenceye hazır hale getiriyor.

Çevrimiçi eğlenceyi bir de bu ekrandan yaşayın

Sony BRAVIA TV 2011 serisi, YouTube ve DailyMotion gibi popüler video paylaşım sitelerinde dolaşma imkanı sunuyor. Üstelik bu yeni TV'ler, tüm bunları bir dizüstüne veya PC'ye bağlantı gerekmeden kanepenizde oturduğunuz yerden rahatlıkla yapmanıza olanak tanıyor. İzleyiciye, bir yandan TV deneyimi yaşarken, bir yandan da hangi arkadaşının Twitter ve Facebook gibi sosyal paylaşım sitelerinden gerçek zamanlı güncellemeler yaptığını görmesini sağlıyor.

TV'den sesli ve görüntülü konuşma devri başladı

Yeni Sony Internet TV'lere isteğe bağlı olarak alınan özel bir kamera ve mikrofon aksesuarı üzerinden, Skype'yi kullanarak İnternet üzerinden ücretsiz olarak sesli ve görüntülü görüşmeler yapılabiliyor. Kullanıcılar, bir PC'nin etrafına toplanmadan net bir büyük ekran rahatlığında arkadaşları ve ailesi ile sohbet edebiliyor.

Kaçırdıysanız üzülmeyin...

DLNA ve Wi-Fi Direct* bağlantılarını kullanarak evin her yerinden TV'nizde fotoğrafları, müzik parçalarını ve filmleri kolaylıkla paylaşabilmenize imkan tanıyor.

Akıllı telefon mu, TV kumandası mı? Aslında her ikisi de...
Ayrıca 2011 için yeni ücretsiz iPhone and Android uygulamaları da bulunuyor. Böylece akıllı telefonunuzu bir TV kumandasına dönüştürebilmeniz mümkün oluyor. Uygulama aynı zamanda, size, online olarak dolaşmak istediğinizde, telefon klavyesini kullanarak el ile yazma imkanı da tanıyor. Ama dileyen VAIO dizüstü bilgisayarının klavyesini de kullanarak, kolayca yazabiliyor.

BRAVIA 2011 Internet TV yelpazesinde neler var?

BRAVIA 2011 Internet TV yelpazesinde neler var?

HX920
Sinematik performansta üstün

• Etkileyici bir kontrast için Intelligent Peak LED
• Akıcı, net hareketler için Motionflow XR 800
• X-Reality PRO ile yüksek kaliteli 2D ve 3D izleme (2 çift 3D gözlüğü sağlanır)

HX820
İnce ve şık sinematik 3D TV

• İnce, yüksek kontrastlı Dynamic Edge LED ekran
• X-Reality PRO ile, online video ve düşük kaliteli görüntüler için HD gücü
• Motionflow XR 400 ile akıcı hareketler

HX720
Büyük ekranda internet ve 3D

• İnce bir LED ekranda canlı gibi 2D & 3D izleme
• Motionflow XR 400 ile akıcı hareketler
• X-Reality PRO ile Internet videolarını yüksek çözünürlükte seyredin

NX720
Monolithic Design TV'yi görme şeklinizi değiştirir

• Monolithic Design ile çok ince LED ekran
• Skype™ ile internete kablosuz bağlantı ve ücretsiz görüşme
• 2D ve 3D'de akıcı, yüksek kaliteli izleme

EX720
Tüm aile için Full HD 3D TV

• Net, düzgün 3D ve 2D resim kalitesi
• İnternet videolarını izle ve ücretsiz Skype™ görüşmeleri yap
• Görüntüyü en iyi hale getirmek, enerji tasarrufu ve hayatı daha kolaylaştırmak için akıllı özellikler

EX520
LED ve Internet TV ile geliştirilmiş eğlence

• Full HD detaylarla Slim Edge LED ekran
• X-Reality resim motoru ile geliştirilmiş detaylar
• İnternet videolarını izle ve ücretsiz Skype™ görüşmeleri yap

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları