Star TV'de çekişmeli derbi heyecanı

Uğur Dündar-Mehmet Ali Birand derbisinin galibi kim olacak? İnternet TV'de FB-GS çekişmesi!

Star TV'de çekişmeli derbi!

Star TV'de son dereceli çekişmeli bir derbi mücadelesi yaşanıyor! Gazeteciliğin iki duayen ismi Uğur Dündar ve Mehmet Ali Birand, www.startv.com.tr için özel olarak yorumladıkları Fenerbahçe – Galatasaray derbisiyle habercilikteki rekabetlerini yeşil sahaya taşıyor. Galatasaray taraftarı olan Birand "Bu kez şeytanın ayağını kıracağız," derken Fenerbahçeli Dündar "Galatasaraylı oyuncuların tedirginliği en büyük avantajımız," diyor.

Türkiye, ezeli rakip edebi dost iki takımın, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın 25 Ekim Pazar günü oynayacağı derbi maçını beklerken www.startv.com.tr adresinde farklı bir derbi heyecanı yaşanıyor. Usta gazeteciler Mehmet Ali Birand ve Uğur Dündar, Fenerbahçe – Galatasaray derbisini www.startv.com.tr'de yorumlayarak habercilikteki rekabeti yeşil sahaya taşıyor.

Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda belli olacak

Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda belli olacak
Objektif bir gazeteci olan Dündar, söz konusu maç olunca tarafsız değil

Fenerbahçe taraftarı olan Uğur Dündar, büyük bir heyecanla beklenen derbi maçıyla ilgili şunları söylüyor: "Derbi maçı bizim Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanacak. Biliyorum ki GS'li futbolcular stada tedirgin geliyorlar. Bu da bize büyük avantaj sağlıyor. Her ne kadar derbinin favorisini kestirmek zor olsa da her taraftar takımının kazanmasını ister. Ben haberde tarafsız, dürüst ve cesur olabilirim ama bir Fenerbahçeli olarak bu konuda tarafsız değilim ve bizim takımın galip geleceğini düşünüyorum."

Galatasaray taraftarı olan Mehmet Ali Birand ise maçla ilgili düşüncelerini şöyle dile getiriyor: "Fenerbahçeliler galip geleceklerinden her zaman emindirler. Doğru şimdiye kadar biz galip gelemedik ama bu defa şeytanın ayağının kırılacağını düşünüyorum. Ben mi haklı çıkacağım yoksa Uğur Dündar mı, o zaman göreceğiz.

Uğur Dündar ve Mehmet Ali Birand'ın FB-GS derbisiyle ilgili yorumlarına www.startv.com.tr adresindeki İnternet TV'den ulaşılabiliyor.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları