Tasarımda önemli fırsat!

Önde gelen tasarım firması Adobe, ürünleri için bu önemli kampanyayı resmen başlattı!

Tasarımda önemli fırsat!

Tasarım dünyasının önemli yazılım firması Adobe, kaçırılmayacak sabit kur fırsatıyla kullanıcılarının karşısına çıkıyor. Adobe, Türkçe ve İngilizce ürünlerinde, ABD dolar kurunu 1,45TL'den sabitlediği kampanyasını 07 Şubat itibariyle başlattı. Adobe'nin 'Kur Sabitleme Kampanyası' olarak adlandırdığı bu promosyon süresince kullanıcılar, yeni ürünlere çok daha avantajlı fiyatlar ile kısa bir süre daha sahip olma imkanı bulacaklar.

17 Şubat 2012 tarihine kadar sürecek kampanya kapsamındaki ürünlere, Adobe yetkili dağıtıcıları Medyasoft ve Bilkom üzerinden ulaşılabiliyor.

Kur sabitleme kampanyasına hangi Adobe ürünleri dahil?

Adobe Creative Suite 4.x Design Premium, Design Standard, Master Collection, Production Premium, Web Premium ve Web Standard; Creative Suite 2.x Premium ve Standard; Adobe Production Studio Premium ve Production Studio Standard; Adobe Design Bundle, Video Bundle ve Web Bundle; ve Macromedia Studio 8; Acrobat X ya da 9 Pro, Acrobat 8, 7.0 ya da 6.0 Professional; After Effects, CS5.x, CS4 ya da CS3 Professional; Macromedia Flash Basic 8 ya da Flash Professional 8; Illustrator CS5, CS4, CS3 ya da CS2; InDesign CS5.x, CS4, CS3 ya da CS2; Photoshop CS5, CS4 ya da CS3 Extended; Adobe Premiere Pro CS5.x, CS4, CS3 ya da 2.x; Adobe Premiere kampanya dahilindeki ürünler yer alıyor. Kampanya ayrıca, After Effects CS5.5, Dreamweaver CS5.5, Fireworks CS5.5, Flash Professional CS5.5, Illustrator CS5, InDesign CS5.5, Photoshop CS5, Photoshop Extended CS5 ve Adobe Premier Pro CS5.5 ürünleri için de geçerli.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları