VLC Player'a bedava alternatif!

Güçlü, kullanışlı ve bedava: VLC'nin tahtını sallamaya aday bu medya oynatıcıyı mutlaka deneyin!

VLC'ye sağlam rakip!

Bir zamanlar gelişmiş özelliklere sahip olan medya oynatıcı programlardan birine sahip olmak için bütçenizi biraz zorlamanız gerekiyordu ama bugün en yetenekli alternatiflere ücretsiz olarak sahip olmak mümkün. Belki de en popüleri arasında yer alan VLC bugün milyonlarca kişinin birinci tercihi. Ama siz daha farklı bir medya oynatıcı arıyorsanız, MPlayer alt yapısını kullanarak geliştirilmiş olan UMPlayer aradığınız çözüm olabilir.

UMPlayer tüm yaygın dosya türlerinin yanı sıra daha az karşılaşılan ama kendi avantajlarına sahip Matroska, NUT, FLI, RoQ, 3ivx gibi türleri de destekliyor. UMPlayer en yeni dosya sıkıştırma türlerinin yanı sıra bugün artık sadece çok az kişinin adını hatırladığı ve yalnızca çok eski PC'lerde kullanılan sıkıştırma türlerine de desteği sürdüren ender programlardan biri. YouTube entegrasyonu, internetten alt yazı arama imkanı ve internet radyolarına bağlantı gibi özellikleri de içeren UMPlayer'ın CHIP okurları arasında beğenileceğine eminiz.

Windows'un yanı sıra Linux ve Mac OS X sürümleri de bulunan UMPlayer'ı ücretsiz olarak indirip kullanmaya başlamak için şu adresi ziyaret edebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları